Presentació de “Si uneixes tots els punts” d’Estel Solé

Estel SoleDissabte 18 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, tindrà lloc a Burriac Café (passatge de Can Mi sense número, prop de la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar) la presentació del llibre de la poetessa i actriu Estel Solé “Si uneixes tots els punts”. Solé recitarà els seus poemes amb l’acompanyament de guitarra a càrrec d’Elisabeth Roma. Organitza Llibreria Índex. La presentació correrà a càrrec de Sílvia Cantos, conductora de l’espai literari setmanal de Vilassar Ràdio “Històries”. L’obra ha estat editada aquest 2013 per Galerada.

Estel Solé i Casadellà va nèixer el 1987. En el camp de la poesia, l’any 2011 guanyà el Premi Amadeu Oller de Poesia per a Poetes Inèdits amb l’obra “Dones que somiaven ser altres dones”. Ha participat en nombrosos recitals i festivals de poesia, ha recitat acompanyada del músic Pedro Guerra, del poeta Benjamín Prado i del també poeta Luis García Monetro.

Ha fet de presentadora d’actes com La 62a Nit de Santa Llúcia o La Llança de Sant Jordi, organitzats per Òmnium Cultural. Ha presentat també el Most Festival de Vilafranca i ha participat com a mediadora i ponent en actes solidaris. Com a actriu ha actuat en films, obres de teatre i sèries de televisió.