Presentació de l’onzè volum del llibret “Ernest Lluch opina”

Aquest divendres 2 de desembre es presentarà l’onzè volum del llibret ‘Ernest Lluch opina’, una publicació que, gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Fundació Ernest Lluch, ha anat recuperant els articles de premsa més significatius que l’Ernest Lluch va escriure.

El pròleg del volum d’enguany està dedicat a l’editor vilassarenc Jordi Garcia i Bosch (Vilassar de Mar, 1928-2010) i a la relació tant personal com professional que Lluch va mantenir amb ell i amb l’editorial vilassarenca Oikos-Tau. La presentació del llibret es farà a la Biblioteca Municipal, a les 19.30 h, i comptarà amb la presència del seu prologuista, Enric Lluch, vicepresident de la Fundació E. Lluch; l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer; i l’editor i empresari, Romà Cuyàs, que parlarà sobre el món editorial.

Al llarg d’aquests onze anys amb la publicació ‘Ernest Lluch opina’ s’han recopilat 165 articles que en Lluch va publicar al diari ‘La Vanguardia i al diari ‘El Punt’, on es recullen les seves idees i el seu pensament entorn temes tant diversos com l’economia, la política, la sanitat, la història, la llengua o la música.

 

Leave a Reply