Presentació de llibres aquesta setmana a Vilassar de Mar

Aquesta setmana es presenten quatre llibres a Vilassar de Mar: “Nacidas para el placer. Instinto y sexualidad en la mujer”, de Mireia Darder, “Kundalini, un viatge interior” de Rosa Muñoz Fernández, “Desig de xocolata”, de l’escriptora mataronina Care Santos i “In vino veritas: la familia Carrau y el vino”, de Christopher Bielden, que condensa la trajectòria de 260 anys que lliguen la història de Vilassar de Mar i la d’Uruguai per mitjà de la familia Carrau.

Dijous 3 d’abril a les 7 del vespre, dins de les activitats de la Setmana de la Salut, a la botiga Orgànik, ubicada al carrer Sant Josep, tindrà lloc la presentació de l’obra de la psicòloga i directora de l’Institut Gestalt, Mireia Darder “Nacidas para el placer. Instinto y sexualidad en la mujer”, a càrrec d’Elena Molina, terapeuta Gestalt i de Meritxell Vinaixa. L’acte està organitzat per la botiga Orgànik i per Llibreria Index.

Pel que fa a la Biblioteca Ernest Lluch, el mateix dijous a les 7 de la tarda tindrà lloc la presentació del llibre “Kundalini, un viatge interior” de Rosa Muñoz Fernández.

Divendres 4 d’abril a 2/4 de 8 del vespre a la pastisseria Falgueras, la Llibreria Index organitza la presentació de “Desig de xocolata”, obra de l’escriptora mataronina Care Santos guardonada amb el premi Ramon Llull 2014. Farà la presentació Antonio G. Iturbe, escriptor i periodista, i la mateixa autora.
Més tard, a les 8 del vespre, el Centre d’Estudis Vilassarencs organitza a la Sala Petita de l’Ateneu Vilassanès la presentació del llibre “In vino veritas: la familia Carrau y el vino”, de Christopher Bielden, a càrrec de Margarita Carrau, editora del llibre i sommelier de Bodegas Juan Carrau, Ramon Iglesias, vicepresident del CEV. La cloenda la realitzarà l’historiador Alexis Serrano, president del CEV.