Presentació de la plataforma Som VdM-Som Alternativa

Dissabte 16 de març a les 5 de la tarda es realitzarà a la sala Galbany la presentació de la plataforma Som VdM-Som Alternativa. L’acte consistirà en una xerrada-col·loqui que s’iniciarà amb la presentació de la plataforma per part de Montse Moron, portaveu de VOLEMataró a l’Ajuntament de Mataró i membre de Som Alternativa, Eudald Tenias, membre de la plataforma Som VdM-Som Alternativa, i Soulaiman Ghazouan, també membre de Som VdM-Som Alternativa.

Acte seguit s’obrirà un torn obert de paraula on podran participar tots els assistents, que servirà per debatre sobre l’actual situació nacional i municipal i posar en comú les necessitats i problemàtiques de la nostra població.

Som Vilassar de Mar-Som Alternativa és una plataforma transversal d’esquerres municipal i municipalista. Des de la plataforma han explicat que pretenen ser “el nexe d’unió entre independentistes, federalistes i confederalistes per a la construcció d’una República socialment justa i radicalment democràtica i iniciar una total transformació del nostre poble, fent partícip als diferents veïns i veïnes escoltant les seves reivindicacions”.

En declaracions a l’espai “Crònica” de Vilassar Ràdio aquest dijous 14 de març, Tenias ha explicat que la plataforma està integrada per vilassarencs i vilassarenques “que han decidit donar un pas cap endavant`” en considerar que les actuals polítiques “s’han deixat enrere” i ha afegit que la ciutadania “ha de ser partícip del dia a dia de la política del nostre poble i s’ha de sentir interpel·lada”. Pels que fa als eixos de l’acció política d’aquesta nova plataforma, Tenias ha avançat que seran resoldre “la manca d’habitatge social al nostre municipi” i també “la remunicipalització dels serveis bàsics, donar recolzament a diverses lluites socials i la democratització del poble”, entre altres qüestions.