Presentació de la candidatura d’ERC-Gent per Vilassar de Mar

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Gent per Vilassar de Mar concorreran plegades a les eleccions municipals del mes de maig i el passat divendres 6 d’abril va presentar la candidatura. En l’acte van intervenir Xavier Godàs, alcalde de Vilassar de Dalt, Núria Arasa, regidora de Gent per Vilassar de Mar i número 2 de la candidatura , Damià del Clot, actual alcalde (ERC-VdM Diu Sí) de la nostra població i cap de llista de la candidatura i Ester Capella, consellera de justicia de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa a la composició de la resta dels primers llocs de la candidatura, és la següent: Àngel Font (en tercer lloc), Josep Solé (quart lloc) , Montse Gual (cinquè lloc), Joan Roca (sisè lloc) , Esther López (setè lloc) i Jordi Tàpies (vuitè lloc). Del conjunt de la candidatura formen part també algunes persones de la plataforma Vilassar de Mar Diu Sí.

En declaracions a Vilassar Ràdio, Núria Arasa, ha explicat que “és una candidatura que suma, que suma la capacitat de les persones i que suma valors”. Per la seva banda, Damià del Clot, l’alcaldable, va manifestar el passat divendres que la candidatura conjunta “és plural, transversal i  vol ser el reflex de la societat de Vilassar de Mar”. L’objectiu de la llista conjunta és “continuar treballant plegats per donar continuïtat al projecte municipal iniciat ara fa 4 anys”.

Pel que fa a l’acte de presentació de la candidatura, Arasa n’ha fet un balanç molt positiu: “Vam estar molt contents de la rebuda que vam tenir per part dels veïns i veïnes, que van omplir la Sala Maria Roser Carrau”, fet que, ha afegit, “ens omple de satisfacció i ens dóna moltíssima força per tirar cap endavant aquesta propera campanya”.