Presentació de la candidatura de Vilassar de Mar al programa Viles Florides

Aquest dimarts 13 de desembre l’Ajuntament presenta la candidatura de Vilassar de Mar a Viles Florides i ho fa amb una plantada popular que anirà a càrrec dels nens i nenes de 3r de primària de les escoles del poble. La plantada d’espècies vegetals tindrà lloc cap a les 10.30 h i es durà a terme al passeig Sant Joan de Mar. Una hora més tard, a les 11.30 h, es farà l’acte institucional amb la presència de l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, el director general d’Administracions Locals, Joan Cañada, i el representant de Viles Florides, Jorge Muñiz.

El programa ‘Viles Florides, una aposta per millorar la nostra qualitat de vida’, és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), que aglutina la major part del sector de la flor i la planta ornamental, i té com a objectiu reconèixer i distingir els municipis que apostin pels espais verds i enjardinats per a millorar el benestar dels ciutadans.

Dins el marc de la candidatura, enguany l’Ajuntament té com a objectiu arribar a totes les llars del poble fent difusió d’aquelles espècies que es cultiven a Vilassar de Mar i a la comarca. Per això, es busca la complicitat de les escoles, productors i floristes del municipi.

Leave a Reply