Presència vilassarenca a la 31ena. Mostra Gastronòmica, Comercial i Artesans de Cabrils

Cabrils celebra des d’aquest divendres 17 fins el dilluns 20 d’agost, en el marc de la Festa Major de Santa Helena, la 31a edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans, un esdeveniment gastronòmic, econòmic, turístic i social de primer nivell que permet degustar els plats, vins i caves més representatius de la comarca i que des de fa tres dècades aplega els amants de la gastronomia ja no només del Maresme sinó d’arreu de Catalunya. De Vilassar de Mar hi participen en el sector de restauració Càtering Can Pocurull i Pastisseries Falgueres. En el sector de estans comercials, hi estan presents Corriol-Triatló i lescola Nàutica Cara al Vent i ,en el sector de paradetes d’artesans, hi participen Mommy Forest, collarets i xumets de silicona i joguines de fusta i Outlet by Panela, Roba i Complements. La mostra, visitada cada any per molts vilassarencs, se celebra a l’escola L’Olivera, ubicada a l’avinguda de les Escoles, 20, de Cabrils.

Amb més d’una seixantena d’estands i amb unes xifres que superen els 15.000 visitants anuals, durant els quatre dies de la Mostra, la veïna localitat de Cabrils es converteix en referència de la gastronomia al Maresme, potenciant una fusió entre aromes, sabors i música que amenitzaran les nits de mitjans d’agost convertint-les en una experiència per a gaudir-la amb els cinc sentits.

L’organització de la Mostra Gastronòmica va a càrrec de SEIPRO (Serveis i Promocions Municipals) amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Cabrils, la Diputació de Barcelona, juntament amb el Consorci DO Alella, Sorli, Font Vella i Damm.