Premis Esforç i Excel·lència

Set estades de dues setmanes en un camp de treball internacional i dues més en activitats ludicoesportives. Un total de 9 guardons que atorgarà l’Ajuntament de Vilassar de Mar per lloar, per distingir, l’esforç dels i les estudiants en el marc dels Premis Esforç I Excel·lència. L’Ajuntament hi destina un pressupost total de 14.500 euros.

Ser aplicat a classe tindrà premi a Vilassar de Mar. L’alumnat de batxillerat i de cicles formatius del nostre municipi veuran recompensats els seus esforços acadèmics amb els Premis Esforç i Excel·lència que donarà el consistori un cop les bases es van aprovar en la plenària del passat mes de setembre.

Els guardons, un total de 9, consisteixen en set estades de dues setmanes en un camp de treball internacional per a l’alumnat que opti a alguna de les tres primeres línies de premis i dues activitats ludicoesportives, en territori català, per als estudiants que presentin a la quarta línia.

Així, a cada curs acadèmic hi haurà 4 línies que es premiaran. Quatre en la categoria A1 (estudiants de segon de batxillerat dels dos instituts de Vilassar de Mar), un en la A2 (per a persones estudiants del nostre municipi que fan batxillerat ens instituts públics que no són de Vilassar de Mar), 2 en la línia B (estudiants del darrer curs del cicle superior d’FP en instituts públics) i dos premis més en la categoria C: persones estudiants de 4rt d’ESO en un dels 2 instituts de Vilassar de Mar. L’Ajuntament hi destina un pressupost total de 14.500 euros.

Els i les guanyadores de les línies A1, A2 i B podran escollir l’estada de dues setmanes en un camp de treball internacional en funció de la disponibilitat dels projectes existents i de les places disponibles que hi restin. L’estada s’ha de fer abans del 30 de setembre de 2023 i el cost de la inscripció al camp de treball i el bitllet d’avió no podrà superar els 1.500 euros.

Pel que fa a les activitats ludicoesportives en territori català (recorda: dos premis per a la categoria C) podrà ser escollida per les classes, ja que el premi és col·lectiu. No podrà superar els 2.000 euros per grup i també s’haurà de fer abans del 30 de setembre de 2023.

Les persones que vulguin optar als premis Esforç i Excel·lència hauran d’estar empadronades a Vilassar de Mar o haver estudiat en els instituts públics del nostre municipi (cas de la categoria C). Per guanyar-lo, hauran d’haver complert amb una colla de requisits indispensables com la nota de selectivitat o les notes dels treballs de recerca.

(Foto: Premis Esforç i Excel·lència 2021)