Lliurats els premis de l’11è Concurs escolar de dibuix del gOvi

El passat divendres 11 de juny al vespre es van lliurar a la Biblioteca Ernest Lluch els premis de l’11è. Concurs escolar de dibuix escolar, organitzat pel Grup d’Opinió de Vilassar de Mar . El certamen està adreçat als alumnes de primària (de 1r a 6è) residents a Vilassar de Mar o que pertanyin als centres escolars del municipi inclosa l’escola Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar.

Carles Malfeito, president del GOVI, ha explicat que enguany s‘han rebut 747 dibuixos d’alumnes de les escoles Vaixell Burriac, Pérez Sala, Franciscanes i Pla de l’Avellà.

La tècnica dels dibuixos ha estat totalment lliure (aquarel·les, llapis, ceres, pintura al tremp (tempera), etc.)

El tema d’enguany ha estat “Vilassar de Mar contagia solidaritat amb els més desfavorits”.

Relació de premiats:

En relació als premis otorgats per GOVI, pel que fa cicle inicial, el primer premi va ser per a Ainè Rey Barrios (Vaixell Burriac) ; el segon per a Sergi López de Haro Rios (Vaixell Burriac) i el tercer per a Roger Duran Ventura (Pla de l’Avellà). Pel que fa al cicle mitjà, el primer premi va ser per a Sofia Butler Guillamí (Pla de l’Avellà), el segon per a Gerard Vazquez Lomas (Pérez Sala) i el tercer per a Nerea López Martínez (Franciscanes). Quant al cicle superior, el primer premi va ser per a Clara Jover Torrades (Pérez Sala), el segon per Àlex del Hierro Granados (Pla de l’Avellà) i el tercer per a Amira El Kadmiri Marti (Pérez Sala).

Els premis otorgats per Mans Unides són els següents: el premi de cicle inicial va ser per a Iker López de la Franca Bolívar (Pérez Sala), el de cicle mitjà per a Maia Altés Vilà (Vaixell Burriac) i el de cicle superior per a Carlota De Tera Vargas (Franciscanes).

Els premis otorgats per Rotary van ser els següents: el premi cicle inicial per a Júlia Nadal Irazusta (Franciscanes), el premi cicle mitjà per a Ivet Dalmau Macías (Pérez Sala) i el premi cicle superior per a Sofia Valverde Guzman (Vaixell Burriac).

Els premis otorgats per Càritas van ser els següents: el de cicle inicial per a Nora Boureg Oteo (Vaixell Burriac), el de cicle mitjà per a Melina Eirini Mesalles Fotaki (Vaixel Burriac) i el de cicle superior per a Assia Tmemi (Pérez Sala).

Fins al 18 de juny es pot veure a la Biblioteca l’exposició de tots els dibuixos presentats a aquest certamen, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, Llibreria Index i IT Optics.