Premiats i premiades al 8è concurs de dibuix infantil del GOVI

El passat divendres 27 de març es van lliurar els premis del concurs de dibuix infantil organitzat per Grup d’Opinió de Vilassar de Mar (GOVI), que enguany seguia el tema “Vilassar de Mar comparteix el que importa” per donar suport a la campanya 2018 de Mans Unides. El concurs està adreçat a tots els alumnes de primer a sisè de primària residents a Vilassar de Mar o que estudien als centres escolars de la nostra localitat i a l’Escola Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar.  Els participants han pogut emprar qualsevol tipus de tècnica en l’elaboració del seu dibuix, per exemple aquarel·les, llapis, ceres o temperes, entre d’altres.  Quant al jurat, ha estat compost pel  president del GOVI i un altre membre de l’entitat, una persona relacionada amb el món artístic i representants de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

L’acte de lliurement de premis va estar presidit per la regidora de cultura, Esther López, i presentat pel president del gOvi, Carles Malfeito. L’edició d’aquest any del certamen ha rebut 906 dibuixos amb motius representatius de l’ajuda humanitària que l’ONG Mans Unides realitza i la solidaritat vers les persones més necessitades, entre d’altres.

Entre el premis es va fer un reconeixement a l’escola La Presentació de la Mare de Déu pel seu compromís amb el concurs des de la primera edició l’any 2009. El premis atorgats per Mans Unides van ser per a Assia Tmemi, cicle inicial, Ona Marí, cicle mitjà, i Mar Ufano, cicle superior. Els guanyadors del concurs van ser en el cicle inicial: Carla Jurado (1r), Àlex Martos (2n) i Maria Sánchez (3r); en el cicle mitjà: Athena Sheetz (1r), Candela Pérez (2n) i Maxim Solana (3r); i en el cicle superior: Emma Cros (1r), Martina Zapata (2n) i Miriam Diaz (3r).

Fins l’11 de maig la Biblioteca Municipal Ernest Lluch presenta l’exposició dels dibuixos participants.