Premiats del Vilatzara a la XV Exporecerca Jove

Alumnes participantsL’institut Vilatzara, de Vilassar de Mar, fa un balanç més que positiu de la participació del seu alumnat a la XV Exporecerca Jove que es va celebrar els passats 10, 11 i 12 d’abril al campus La Salle de la Universitat Ramon Llull. Aquest centre de la nostra vila, un dels pioners pel que fa a instituts públics a l’hora de desenvolupar treballs de domòtica, plaques, realitats augmentades, es caracteritza per aconseguir un excel·lent palmarès en aquest certamen, que ja ha esdevingut tota una tradició.

Des del Vilatzara, el professor Jesús Arbués, es felicita de la tasca feta tant per l’alumnat com pel claustre. No té cap mena de dubte que els nois i les noies creixen un cop passen per aquesta experiència.Des de l’institut tenen molt clar que Exporecerca vol dir, com el seu nom indica, apostar per la investigació. Per tant, defugen presentar treballs que siguin recopilatoris d’informació.

Els alumnes premiats en aquesta edició han estat la Victòria Rodríguez (amb el treball “Les smart cities i la possible aplicació a Vilassar de Mar”, Cinta Vilaró, Berta Plandolit i Maria Escolà per la tasca a “Maresme de rieres. Disseny de basses d’aigua a les rieres del Maresme”, Víctor Moreno per elaborar el llibre definitiu de l’axonometria en realitat augmentada o el de la Ruth Pérez, que va ser un dels més celebrats malgrat apostar per les ciències socials.

Redacció: Joan Escofet