Premiats al 18è Concurs de Música Jove Maresmusic 2022

Amb molt de ritme, emocions, bona música i sobretot molt de talent jove es van lliurar el 8 d’octubre, al Masnou, els premis del 18è Concurs de Música Jove Maresmusic, certamen organitzat pels ajuntaments de Vilassar de Mar, Cabrils, el Masnou, Montgat, Tiana i Tordera per promocionar la música jove.

Els premiats van ser els següents:

Premi consistent en la gravació audiovisual d’un concert en directe en un estudi o plató de TV o gravació d’un videoclip fora d’estudi, valorat en 2.000 euros: Susi Abanades (Tiana).

Premi consistent en la participació en una fira professional amb assessorament i acompanyament d’una empresa del sector per donar suport al management, valorat en 500 euros: Max i Pau (El Masnou).

Premi consistent en la contractació remunerada en un festival de música itinerant de Catalunya, per un valor de 400 euros: El Ventilador (Cabrils).

Premi consistent en l’adquisició de material musical, per un valor de 500 euros (deliberació per votació popular): Max i Pau (el Masnou).

Premi local a la millor proposta de cada municipi organitzador, dirigit a grups o solistes participants residents en alguna de les poblacions organitzadores. És un premi a la millor proposta musical de cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final del concurs. El premi consisteix en una actuació remunerada a les festes majors o cicle municipal de Cabrils, el Masnou, Montgat, Tiana, Tordera i Vilassar de Mar, a la millor proposta presentada a la localitat, per un valor de 600 euros: Inici (El Masnou), El Ventilador (Cabrils), Susi Abanades (Tiana) i Alex Cortés (Vilassar de Mar).

Enguany, al concurs s’han presentat 18 projectes musicals de la comarca (Cabrils, el Masnou, Vilassar de Mar, Tiana, Premià de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Munt, Pineda de Mar i Palafolls), 13 dels quals han estat validats pels tècnics dels ajuntaments i cinc han passat a la final. Dels projectes presentats, tres eren de Vilassar de Mar: els solistes Àlex Cortés i Marc Aldrufeu i el grup Genoma.