Premià de Mar i Vilassar de Mar demanaran de forma conjunta a l’Estat la concessió per connectar els passejos marítims

Visita platja

Visita a la zona on els passejos marítims no estan connectats

Els consistoris de Premià de Mar i de Vilassar de Mar han iniciat converses per tirar endavant de forma conjunta dos temes que els preocupen i ens el que hi conflueixen els dos termes municipals. El primer, on volen anar de la mà, és en el de fer una proposta conjunta per aconseguir de l’Estat la concessió del tram de passeig Marítim, des de la Riera de Vilassar fins al límit amb Premià de Mar, perquè pugui ser una realitat la connexió del passeig Marítim de Premià de Mar amb el de Vilassar de Mar. Són 800 metres de passeig que actualment no estan connectats.

D’altra banda, els consistoris veïns també estan d’acord en millorar el camí que, a la banda interior de la carretera N-II, uneix el barri de Can Pou-Camp de Mar, de Premià de Mar, amb el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, a Vilassar de Mar, un camí molt freqüentat sobretot els diumenges quan es fa el mercat a l’aire lliure a l’exterior de les instal·lacions del Mercat de Flor.

Visita camí N-II

Visita camí N-II

Els consistoris volen consolidar aquest camí per tal de millorar la seguretat dels vianants que el transiten. Els dos temes, tractats pels alcaldes de les poblacions afectades en reunions prèvies, es van concretar aquesta setmana en una visita sobre el terreny dels regidors de Territori dels dos consistoris, Àngel Font, de Vilassar de Mar, i Antoni Subirà, de Premià de Mar, acompanyats per personal tècnic de Serveis Territorials dels dos ajuntaments.