Preinscripcions obertes als nous cursos de formació ocupacional

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic organitza dos cursos de formació ocupacional, prioritàriament per a persones a l’atur, subvencionats pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Economia Social: el curs de certificat de professionalitat d’activitats de floristeria (nivell 2) i el curs de certificat de professionalitat d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents.

 Pel fa al curs de certificat de professionalitat d’activitats de floristeria (nivell 2), és de 430 hores (de les quals, 80 h de pràctiques). Per fer-lo, cal acreditar que es compleix algun dels següents requisits

– Títol de graduat en ESO o equivalent (consultar equivalències), o bé,

– Certificat de professionalitat de nivell 2.

– Certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional (jardineria).

– Certificat de superació de la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà o complir les condicions d’exempció.

– Certificat de superació de la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys i/o 45 anys.

A més, es requereix experiència o formació prèvies en l’àmbit de la floristeria.

Pel que fa al curs de certificat d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i de documents, és de 480 hores (de les quals, 80 hores de pràctiques).

Documentació necessària:

DNI, foto mida carnet, document d’alta i renovació de la demanda d’ocupació (DARDO) del Servei d’Ocupació de Catalunya i currículum.

IMPORTANT: L’admissió als cursos està condicionada a la resolució d’atorgament per part de la Generalitat i l’obtenció de plaça en base als criteris de selecció establerts per a cada una de les especialitat. Els cursos s’iniciaran durant el primer trimestre de 2022.

Informació i preinscripcions:

Correu electrònic: promocioeconomica@vilassardemar.cat

Telèfon: . 663 559 795 i 666 39 35 84, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h.