Preinscripció escolar curs 2014-2015

De l’11 al 21 de març són les dates de preinscripció per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i ESO. Per al batxillerat, cicles formatius de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny, i per al primer període dels ensenyaments esportius, la preinscripció anirà del 13 al 23 de maig.

Qui ha de fer la preinscripció?

15_Ajuts EscolarsHan de fer la preinscripció els alumnes que han de començar el segon cicle d’educació infantil (P3), és a dir, els nens o nenes nascuts durant l’any 2011. També han de fer la preinscripció els alumnes que en aquests moments cursin 6è d’educació primària, si al seu centre no hi ha continuïtat d’estudis d’educació secundària obligatòria (ESO), i els que vulguin canviar de centre o no s’hagin matriculat el curs anterior.

Els impresos de sol·licitud de preinscripció s’obtenen als centres educatius, a l’Ajuntament i a Internet (Us el podeu descarregar fent clic aquí). A l’imprès s’ha d’indicar, per ordre de preferència, tots els centres als quals es vol accedir. Un cop omplert, s’ha de dur juntament amb la documentació corresponent al centre educatiu que s’ha demanat en primer lloc.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha posat en marxa la pàgina webwww.gencat.cat/preinscripcio per informar de tot el procés.