Predicció del temps per a aquest cap de setmana

Meteomar ha informat que avui divendres 26 de febrer la nuvolositat serà entre variable i abundant a tota la comarca, amb més clarianes al final de la tarda. Al llarg del matí s’esperen precipitacions en forma de xàfecs localment de forta intensitat però poc abundants, entre 0 i 10 litres per metre quadrat. Els vents seran lleugerament moderats, força 2 a 4, de component Est i Sud-est. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes baixaran i aniran dels 11 als 15 graus mentre que les mínimes es mantindran i aniran dels 6 als 12 graus.

Predicció per a dissabte 27-02-2016: pluges abundants

Durant la primera meitat del dia la nuvolositat serà abundant a tota la comarca. De cara a la tarda, tot i que s’obriran algunes clarianes, la nuvolositat seguirà molt abundant. Durant la matinada s’esperen precipitacions en forma de pluges abundants, entre 20 i 40 litres per metre quadrat. Durant la resta del dia continuaran els xàfecs de forma més irregular però localment de forta intensitat i abundants, entre 15 i 25 litres per metre quadrat. Els vents seran moderats, força 3 a 4, de component Sud-est al matí i variables a la tarda. Mar en estat de maror amb àrees de forta maror. Les temperatures baixaran, amb màximes entre 4 i 9 graus mentre que les mínimes, que es registraran al final del dia, aniran dels 2 als 6 graus.

Predicció per a diumenge 28-02-2016: continuaran les pluges

La nuvolositat serà entre variable i abundant a tota al comarca amb més clarianes de cara a la tarda. Fins a mitja tarda s’esperen precipitacions en forma de xàfecs localment abundants, de caire tempestuós i acompanyats de calamarsa. Durant la matinada la cota de neu estarà situada al voltant dels 600 metres però pujarà durant el dia. Els vents seran moderats, força 3 a 4, variables al llarg del dia. Mar en estat de maror i forta maror. Les temperatures màximes pujaran lleugerament i aniran dels 5 als 10 graus mentre que les mínimes baixaran i aniran de 1 a 5 graus.

Leave a Reply