El temporal Glòria es reactiva aquest dimecres a la tarda i nit amb pluges intenses

Aquest dimecres 22 de gener, continuem amb nuvolositat abundant a tota la comarca S’esperen precipitacions en forma de xàfecs al matí i en forma de pluja forta i abundant a la tarda .Vent moderat, força 3 a 5. de component nord-est. Continuarà el temporal marítim amb maregassa a tota la costa de la comarca. Les temperatures pujaran lleugerament amb mínimes que aniran dels 4 als 9 graus i màximes que oscil·laran entre els 6 i els 12 graus.

Pel que fa a dijous 23 de gener, matí amb nuvolositat abundant a tota la comarca. A partir del migdia i durant la tarda el sol s’imposarà. Fins el migdia s’esperen precipitacions en forma de ruixats febles i poc abundants a qualsevol punt de la comarca. Vents entre fluixos i lleugerament moderats al matí, força 2 a 4, de component sud-est a est i molt fluixos. força 1 a 3, de component variable durant la tarda. Mar en estat de maregassa de matinada disminuint a forta maror. Mar de fons. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis importants i aniran dels 5 als 9 mentre que les màximes pujaran i aniran dels 8 als 13 graus.

Pel que fa a divendres 24 de gener, dominarà el sola tota la comarca però amb intervals de núvols prims i també núvols baixos que seran poc importants. No s’esperen precipitacions. Vents fluixos al matí, força 1 a 2, de component nord-oest girant a component sud-oest de cara a la tarda, força 2 a 3, puntualment força 4 al nord de la comarca. Mar en estat de marejol amb àrees de maror i mar de fons. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels 3 als 8 graus mentre que les màximes pujaran lleugerament i aniran dels 10 als 14 graus.