Podem va realitzar aquest diumenge l’acte “Valentia per transformar”

Ni en el millor dels seus somnis, ha dit Manuela Calero, alcaldable de Podem a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, es podria haver imaginat tanta afluència de gent ni tanta participació com el que va registrar la formació morada en l’acte “Valentia per a transformar”, que va celebrar, aquest passat diumenge 7 de maig, a l’Espai Galbany.

L’acte va comptar amb la presència del cofundador de Podemos, Juan Carlos Monedero, actual president de l’Instituto República y Democracia”.Admet que és, encara ara, en estat de xoc després de l’èxit que, segons ella, va significar l’acte d’ahir a la tarda a l’Espai Galbany i ha subratllat que Monedero és un referent.

Calero també va presentar les persones que l’acompanyaran en la cursa que té la meta en el 28 de maig.  L’únic “però,” segons Calero, va ser no poder presentar totes les cares de la candidatura, ja que moltes de les persones que configuren la llista de Podem/Podemos estaven treballant. Això sí, ella mateixa ens ha avançat  que formen part de la llista Juan Carlos González, Anna Santos i Jesus Arroyo.

Calero celebra que molta gent de Vilassar de Mar, diu, se n’alegri, els encoratgi i els animi. També vol agrair la presència de moltes persones d’altres partits polítics que van voler acostar-se a l’Espai Galbany.

Per resumir la seva llista electoral, es tracta de buscar persones, ha dit, que encara que no pensin de la mateixa manera puguin enriquir, amb el seu debat, el futur de Vilassar de Mar.

També va intervenir ahir Conchi Abellán, coordinadora de Podem a Catalunya