Podem celebra avui el seu acte més destacat de campanya

Mentre que la gran majoria de formacions polítiques han dut a terme el seu acte més destacat de campanya, l’acte central, enmig de la campanya, Podem ha optat per celebrar el seu acte més destacat, aquest divendres, l’últim dia de campanya. Es farà a les 8 del vespre a Espai Galbany.

Manuela Calero, alcaldable de Podem, ha avançat que serà un acte obert a tothom i que, a més de la seva intervenció, hi haurà un petit concert i alguna petita sorpresa.

Calero ha manifestat que està molt il·lusionada en poder contribuir ”a una veritable transformació en la manera de fer política”. Ha afegit que és possible fer les coses d’una altra manera i de fer una altra classe de política.

Ha fet un balanç molt positiu de com ha anat la campanya fins ara. Ha destacat la tasca realitzada per tot l’equip de la candidatura  i ha afegit  que els ha sorprès el gran nombre de persones que s’han acostat a les taules informatives que Podem han muntat durant la campanya,  que els han fet arribar les seves inquietuds, suggeriments, preguntes…i  que els han donat el seu recolzament.

Ha destacat que una qüestió important en la campanya ha estat l’habitatge.

Finalment, Calero ha valorat molt positivament la tasca informativa duta a terme per la nostra emissora.