Pluja de medalles per a l’Escola de Dansa Madó al festival Nijinsky d’Osca

Gran èxit, un cop més, de l’Escola de Dansa Madó al prestigiós Festival Vaslav Nijinsky de modern que s’ha celebrat, aquest cap de setmana, a Osca. Els ballarins i les ballarines de Vilassar de Mar van ser, un cop més, els més premiats. Fins a 29 finalistes d’un certamen que va aplegar fins a 700 participants. Ara, l’Escola Madó ja prepara el Dia de la Dansa que a Vilassar de Mar se celebrarà el proper 12 de maig a la plaça Picasso.

Amb les maletes encara per desfer, la directora de l’Escola, Norma Bustamante, parla “d’èxit rotund” a Osca. Un festival dels més prestigiosos de l’estat pel que fa a les categories de modern. En destaca el “gran nivell” d’aquest any.

La final de diumenge va ser un passeig triomfal per a l’Escola Madó. Vilassar de Mar va ser representat en 29 coreografies de les 112 finalistes. Al marge del munt de medalles, felicitacions especials del cos de jutges per a la cinquantena de ballarins i ballarines que Vilassar de Mar va desplaçar a Osca sota els colors de l’escola Madó.

La Norma Bustament inisiteix en un aspecte: El fet que la Madó guanyi tant reconeixement a Catalunya i a l’Estat no és una empresa gens fàcil. Hi ha molta feina i hores de sacrifici al darrera. “Ningú ens reglara res”, assegura.

El calendari de l’ escola Madó no s’atura. Aquest cap de setmana, examens oficials de la Royal de Londres i preparant ja el Dia de la Dansa que, enguany, Vilassar de Mar celebrarà el proper 12 de maig a la plaça Picasso. La propera gran cita serà la final Mundial del Dance World Cup que se celebrarà la darrera setmana de juny a Sitges.