Pluja de medalles per a l’Escola de Dansa Madó al festival Nijinsky d’Osca

  •  

Gran èxit, un cop més, de l’Escola de Dansa Madó al prestigiós Festival Vaslav Nijinsky de modern que s’ha celebrat, aquest cap de setmana, a Osca. Els ballarins i les ballarines de Vilassar de Mar van ser, un cop més, els més premiats. Fins a 29 finalistes d’un certamen que va aplegar fins a 700 participants. Ara, l’Escola Madó ja prepara el Dia de la Dansa que a Vilassar de Mar se celebrarà el proper 12 de maig a la plaça Picasso.

Amb les maletes encara per desfer, la directora de l’Escola, Norma Bustamante, parla “d’èxit rotund” a Osca. Un festival dels més prestigiosos de l’estat pel que fa a les categories de modern. En destaca el “gran nivell” d’aquest any.

La final de diumenge va ser un passeig triomfal per a l’Escola Madó. Vilassar de Mar va ser representat en 29 coreografies de les 112 finalistes. Al marge del munt de medalles, felicitacions especials del cos de jutges per a la cinquantena de ballarins i ballarines que Vilassar de Mar va desplaçar a Osca sota els colors de l’escola Madó.

La Norma Bustament inisiteix en un aspecte: El fet que la Madó guanyi tant reconeixement a Catalunya i a l’Estat no és una empresa gens fàcil. Hi ha molta feina i hores de sacrifici al darrera. “Ningú ens reglara res”, assegura.

El calendari de l’ escola Madó no s’atura. Aquest cap de setmana, examens oficials de la Royal de Londres i preparant ja el Dia de la Dansa que, enguany, Vilassar de Mar celebrarà el proper 12 de maig a la plaça Picasso. La propera gran cita serà la final Mundial del Dance World Cup que se celebrarà la darrera setmana de juny a Sitges.