Plantes Bada ha enviat 9.000 plantes a 3.000 nens i nenes de tot Espanya perquè poguessin participar al repte proposat per Ágata des de La Vanguardia

Plantes Bada s’ha unit al repte que va proposar a l’inici de l’estat d’alarma, des de la pàgina web de La Vanguardia, una nena anomenada Ágata, de 6 anys. L’Àgata va realitzar un vídeo tutorial dels treball que estava realitzant a casa seva  amb plantes i  amb aquarel·les, i ha estat convidant on line als nens i nens a fer activitats d’aquest tipus a casa seva. Els nens i nenes que hi han participat han inventat un treball manual o activitat que els ha vingut de gust tenint les plantes com tema protagonista. Algunes de les activitats que a tall d’exemple se’ls convidava a realitzar era fer un dibuix, pintar uns testos, fer un envàs amb una ampolla de plàstic, construir un mini hivernacle, decorar amb plantes una part de la casa, escriure un poema o un conte.

Miquel Bada, gerent de Plantes Bada, ha manifestat que van quedar molt sorpresos en veure el repte que va proposar l’Agata, que els va encantar i s’hi van adherir ràpidament.  La participació de l’empresa vilassarenca en aquest repte propostat per l’Àgata ha finalitzat i han estat enviant en les darreres setmanes 9.000 plantes en grups de tres plantes a un total de 3.000 nens i nenes de tot Espanya, que han pogut fer amb les plantes rebudes els seus treballs.

S’ha convidat  a les famílies dels nens i nenes a compartir el seus treballs a les xarxes socials. Es poden veure les imatges a l’instagram de Bada Origen

Durant l’estat d’alarma, l’activitat comercial tradicional està tancada i només es compleixen els serveis mínims per al manteniment del cultiu i seguiment de les vendes on line.