Arriba la segona temporada del programa més sonat de la galàxia, i com diu la dita: renovar-se o morir. A Planeta Martos hi aterren nous continguts que pretendran que la festa dels divendres nit comenci a dos quarts de set de la tarda. Seguirem repassant l’altra actualitat (sí, la que no s’atreveixen a informar la resta dels mitjans) i colant notícies falses a tort i a dret que haureu d’endevinar, però a més, la fauna de col·laboradors més animal integrada per l’Uri, en Guillem, l’Ernest, en Victor, i en Jordi entre d’altres sorpreses femenines es comprometen sota jurament de saliva ( el de sang ja era exagerat, vaig pensar) portar cadascú la seva pròpia i peculiar secció. Aprendrem japonès en un curs intensiu i a ritme accelerat, coneixerem els poemes més sàdics mai compostos, farem una ullada a les pel·lícules més interessants de la cartellera i a les més patètiques ( que no menys bones! ) i demostrarem que les desgràcies alienes sempre fan molta risa. Evidentment, a cada secció es cuidarà molt de parlar el català el més correctament possible.
Per si no n’hi hagués prou,  tot això estarà amanit amb la qüestió del dia dins de l’espai “ Pregunta-li a l’oient, que ell és més intel·ligent”, i sobretot, amb una mica de cultura de la bona. De cultura de la dolenta ja se n’encarrega la televisió. I què és cultura de la bona, es preguntarà l’oient ansiós. Doncs a Planeta Martos recuperarem les grans frases cèlebres de la història i les vostres ments letàrgiques hauran d’encertar quin il·luminat les va deixar anar en el seu moment. Que ningú s’espanti. Per compensar aquest esforç intel·lectual, farem les millors bromes telefòniques de la radiodifusió mundial. Si teniu un amic que fa anys i el voleu felicitar de forma original, per exemple, passeu-nos l’encàrrec i nosaltres ens n’ocuparem encantats. I si teniu un enemic que no fa anys, però li voleu gastar una innocent brometa igualment, també estem a la vostra disposició i fins i tot més encantats.

En fi, s’han acabat les explicacions. Si teniu ganes de saber què s’hi amaga realment dins del Planeta Martos, connecteu el 98.1 de la FM els divendres a dos quarts de set de la tarda. Com ja he dit, nosaltres comencem la festa del divendres nit. La festa del cap de setmana ja us la munteu vosaltres, si de cas. Que aquí encara que no ho sembli també tenim vida.

Gràcies.

Leave a Reply