“Pica que pica” obre la programació estable de música, teatre i dansa del 2012 a Vilassar de Mar

La Regidoria de Cultura ja té enllestida la programació estable de música, teatre i dansa del primer semestre de l’any. Tots els espectacles es faran a l’Ateneu Vilassanès, a excepció del primer, viagra es representarà aquest diumenge 5 de febrer, a les 17.30 hores, a la Sala Roser Carrau.

La programació comença amb el concert familiar “Pica que pica”, per donar a conèixer els instruments de percussió als més petits. La marimba, el vibràfon, la caixa, el tabal, els plats suspesos i els temple-blocks són alguns dels instruments que es podran escoltar en aquest espectacle de la companyia La Botzina, que també incorporarà un joc d’audició i un conte musicat.

Vilassar Ràdio, l’emissora municipal de Vilassar de Mar, en el seu magazín matinal “Parlant de tot” regala, entre els seus oients, cinc entrades dobles per assistir gratuïtament a cada una de les diferents representacions de la temporada. El concurs es fa durant la mateixa setmana en què hi ha espectacle, de dilluns a divendres, i cada dia es regalen dues entrades gratuïtes. Només cal trucar als telèfons de l’emissora, 93 759 38 38 o 93 759 37 47.

Leave a Reply