Pessebristes de Vilassar de Mar ha renovat la presidència i prepara noves activitats

L’associació Pessebristes de Vilassar de Mar ha renovat la presidència de l’entitat. Des d’ara el nou president de l’entitat és Xavier Llibre, Andreu Serra continua sent el secretari i Josep Rivas n’és el tresorer. Tots tres han estat entrevistats recentment a l’espai “Parlant de tot”.

Xavier Llibre substitueix en el càrrec Sinto Tomàs. Llibre ha lloat la tasca realitzada pel seu predecessor en el càrrec Ii ha destacat que està molt il·lusionat amb aquesta nova etapa que ara s’ha iniciat. Ha mostrat la seva satisfacció de la molt bona resposta de públic que va tenir l’exposició de pessebres i diorama monumental del passat nadal, dedicat a Montserrat.

Andreu Serra ha fet un balanç molt satisfactori de la ruta de pessebres, feta en coordinació amb Vilassar Comerç. Rivas ha mostrat l’agraïment en nom de l’entitat a Vilassar Comerç, a tots els que han col·laborat en aquests actes i al públic assistent:

Pel que fa a les activitats que estan preparant a hores d’ara i en les que estan treballant, destaca la realització de dues trobades: per Sant Jordi una parada informativa, i per Sant Joan portes obertes.

També organitzen un curs d’impressió en 3D .La primera part és d’iniciació en la impressió en tres dimensions. Tractarà, entre altres qüestions, sobre els tipus d’impressores que hi ha, els materials, la posta en marxa, primeres impressions i la utilització del programa CURA. Aquesta primera part del curs durarà quatre dies i cada sessió serà de dues hores. Serà imprescindible que cada persona que faci aquest curs es porti el seu propi portàtil. El preu d’aquesta primera part del curs és de 30 euros per persona.

I un curs de manualitats, de quatre dies, un dia per setmana durant un mes, per treballar amb resines, bijuteria, mascaretes venecianes, decoració d’ampolles…

Per contactar amb l’entitat i per inscripció als cursos, cal enviar un email a l’adreça de l’entitat, que és: pessebristesvilassar@gmail.com O trucar al 639 851 851.