Per primera vegada, ahir el Ple de l’Ajuntament de Vilassar de Mar es va poder veure en directe per Internet

El Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar (Catvilassar), juntament amb Vilassar Televisió i amb la col•laboració de la Regidoria de Comunicació, Participació Ciutadana i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, va retransmetre en directe per Internet, a mode de prova, el Ple municipal d’ahir a la tarda. Es tracta de la primera vegada que el Ple es podia veure en format TV en directe per Internet ja que fins ara a través de la xarxa i en directe només es podia escoltar mitjançant el web de Vilassar Ràdio: rvdm.tvrmanager.com.

La retransmissió es va poder seguir per www.vilassardemar.tv i per www.catvilassar.com. En tractar-se d’una prova, el número de persones que podien accedir al contingut era limitat a una desena d’usuaris. La fase de proves continuarà en les següents plenàries.
Instruccions tècniques
Aquestes són algunes instruccions tècniques per a les persones que vulguin accedir-hi: a l’hora de connectar-se és probable que el navegador informi que és necessari instal•lar un petit plugin (el windows media) per poder visualitzar el contingut. També es probable que els usuaris que utilitzin “mac” i no “pc” no puguin seguir la transmissió.
 
Pel que fa als navegadors, les proves realitzades han funcionat bé amb “Internet Explorer” i “Mozilla Firefox” en Windows XP. De totes formes, es recomana utilitzar “Explorer” ja que en algunes ocasions amb el “Firefox” la transmissió no funciona correctament, sobretot amb Windows Vista.

Leave a Reply