Per la previsió de pluja, tots els concerts del Festival Floral es faran a Vilassar de Dalt

 

Des del divendres 12 de maig al diumenge 14 de maig se celebra el Festival Floral, protagonitzat per donesAltíssima qualitat dalt de l’escenari i un munt de propostes paral·leles, com rutes guiades, food trucks, gastronomia…. que ens van explicar, en una entrevista el passat 24 d’abril, a “Parlant de tot”, els organitzadors, la cantant Judith Neddermann  i promotor cultural en Martí Sancliment.

L’una, des de la vessant professional de dalt de l’escenari. L’altre amb àmplia experiència en elbackstage. Amics des de petits, uneixen, i per segona vegada,  amb un nou lliurament del Festival Floral.

El certamen uneix cada any les localitats de Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. Però aquest any  hi ha hagut un canvi d’última hora, atenció:  per previsió de pluja, el concert previst dissabte a la Torre d’en Nadal es trasllada al parc de Can Rafart de Vilassar de Dalt. Per tant, aquest 2023 tots els concerts del festival es fan a Vilassar de Dalt

Els concerts previstos són les següents:

Divendres, al parc de Can Rafart, actuaran Kris Tena (20’30h) , Magali Datzira (21h) , Meritxell Neddermann (22’30h) i DJ Nata Extra (24h)

Dissabte, al parc de Can Rafart, concertàs tropical amb ritmes i sonoritats caribenyes, amb l’actuació de Teresa Yanet (20’30h)  Las Karamba y Yaima Orozco (21’30h) i, per acabar, actuació de DJ Angela Brackburn (23’30h)

Diumenge 14 de maig, actuaran: Arar als forns romans de la Fornaca (12H) . I al Teatre “La Massa” Gessamí Boada (18h) Lucía Fumero, acompanyada pel seu pare, Horacio Fumero (19’30h)

Han subratllat que és inèdit, doncs, que es faci un concert al bell mig d’uns forns romans de més de 2.000 anys d’antiguitat, en referència al concert que protagonitzarà Arar. Hi col·laboren en el certamen diverses floristeries.

Les entrades per aquest Floral les pots comprar al web del certamen.

Preus més que populars. Divendres, tres concerts 25 euros. Dissabte, 20 euros i per la doble sessió dominical 20 euros també. El festival arriba de la mà de Neandertal Records