Pep Mendoza posa la seva guitarra a “NN” de la Fura Dels Baus

El músic vilassarenc Pep Mendoza forma part del nou espectacle “NN” (Nova Normalitat) de la companyia teatral “La Fura dels Baus“. En Pep ha estat l’encarregat la creativitat musical i arranjaments d’aquest espectacle que en va estrenar el cap de setmana passat en el marc incomparable del recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, dins el reformat Festival Cruïlla XXS.

El músic que torna a col·laborar amb La Fura després que fa uns anys ja va treballar amb el grup de Moià, va rebre l’encàrrec durant el confinament de posar la música a un vídeo de la Coral Càrmina, a partir de la qual es crea el nou espectacle del director Carlus Padrissa.

En Pep, que també treballa de professor a l’Aula de Música de Vilassar de Mar, que està present en l’espectacle en directe, ha superat amb nota el repte de posar guitarra elèctrica a peces musicals de Mozart, Handel. Nietzsche, etc. i és que la crítica i el públic lloen especialment la música d’aquest espectacle com un dels aspectes més positius, en Pep assegura estar molt satisfet amb el resultat.

El públic que participa de l’espectacle directament amb el telèfon mòbil, està en tensió i atenció, en un espectacle de 360 graus, el públic està al mig i els protagonistes al voltant fent girar l’acció.


“És un espectacle poètic, emocionant i emotiu, no deixa a ningú indiferent”. Pep Mendoza, músic

I és que l’espectacle gira al voltant d’una pregunta directa al públic. Renunciaríeu a algunes llibertats a canvi de la salut? De moment el públic en les representacions ho té clar, .

Un homenatge a la gent que ha perdut la vida i els que s’han enfrontat directament al virus exposant la pròpia salut i que podrem veure a ciutats com Igualada, Madrid, TorrelavegaCompostela, La Bisbal d’Empordà i Vic, a falta de tancar dates i altres ciutats.

Part de la recaptació anirà destinada a la investigació mèdica.