Pele Mcleod dedica una cançó a Vilassar de Mar

“Si mires amunt hi ha lluna plena, sentint les onades al trencar, asseguts a la sorra de la platja de Vilassar, recordant la nit de Sant Joan…” Així comença “vora el mar“, una cançó del músic Pele Mcleod, i que s’inclou dins del primer treball discogràfic del molletà, “Veritat tossuda” i que ens va venir a presentar al “Parlant de tot“. Precisament aquesta cançó va ser una de les dues interpretacions que ens van fer en directe des dels estudis.

Pele està presentant la seva primera aventura en solitari, amb clares tendències escoceses, la sonoritat del disc revelen que el seu dia va viure a Escòcia, i com ell mateix ens va explicar, aquest disc el va començar a compondre allà, inclús amb algunes cançons amb anglès, que al tornar a casa les va traduir al català.

El cantant que es va fer acompanyar per una representació de la seva banda, es va mostrar il·lusionat per la rebuda del disc per part del públic i als concerts ja oferts té tancades diverses dates pels propers mesos, inclús amb concerts a Escòcia i no va amagar el seu desig d’actuar al nostre poble.

Em faria molta il·lusió actuar a Vilassar de Mar, en el marc de la Festa Major, “vora el mar” parla del poble i de Sant Joan.
Pele Mcleod, músic.

Al llarg de l’entrevista va deixar entreveure que ja té em ment la gravació d’un segon treball, però per d’aquí un temps, ja que ara es centra en aquesta “veritat tossuda“, un treball produït per Marc Parrot on predomina el pop d’aire britànic, però també d’altres estils com el funkrock, el folk o el dixieland.

Pots escoltar l’entrevista sencera i veure el vídeo de l’actuació aquí