Pedalada popular dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

La Regidoria de Medi Ambient conjuntament amb la d’Esports ha organitzat dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura diumenge 28 de setembre a 2/4 de 10 del matí una pedalada popular sota el lema “Fem el carrer més nostre”. Es tracta d’una pedalada lúdica i festiva, apta per a tots els públics, per sensibilitzar la població sobre la necessitat de reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera i donar a conèixer els avantatges de triar la bicicleta per fer desplaçaments curts o combinats amb el transport públic.

Cartell pedalada 2014_A4 2A diferencia de l’any passat, tot el recorregut, d’uns 5,3 km, es farà pel nucli urbà, amb inici i final a la plaça de l’Ajuntament. Tot i que la pedalada començarà a les 10 del matí, caldrà que els participants es presentin a les 9.30 h, per inscriure’s i recollir la matrícula per penjar a la bicicleta. Al final de la pedalada es coneixerà l’estalvi de CO2 que s’ha aconseguit conjuntament entre tots els participants.

Es recomana a tothom que porti aigua i que, qui en tingui, també porti armilla reflectant; i es recorda l’ús obligatori del casc. Aquells que no tinguin bicicleta poden contactar amb la botiga Corriol (tl. 937593433) que col·labora en l’esdeveniment facilitant bicis als que no en tinguin (el nombre de bicicletes és limitat). En acabar hi haurà taller de dibuix per als petits.

Recorregut Pedalada 2014: pl. de l’Ajuntament- Sant Joan- Sant Josep- Enric Granados- Colom- Montevideo- Eduard Ferrés- Sant Joan de Mar, pl. Josep Tarradellas- Mestral- Montevideo- Marina- Nou- Manuel Roca- Riera d’en Cintet- Av. Eduard Ferrés- Carles III- Lluís Companys- Sant Artur – Jeroni Anyé – Via Octaviana- Maria Vidal- Sant Genis- Montserrat- Miquel Borotau- Anselm Clavé- Sant Joan i pl. de l’Ajuntament.

Consulta el recorregut aquí