Pau Arona: “Tenim ambició i ganes de guanyar les eleccions, ens estem preparant”

El regidor de Babord a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Pau Arona, ha passat per Vilassar Ràdio en el marc de les entrevistes que estem fent al “Parlant de tot” a tots els representants municipals de cara a les pròximes eleccions del 26 de Maig. Arona explica que la seva formació “s’està preparant per guanyar” els comicis i qualifica “d’agredolç” el balanç dels tres primers anys de legislatura.

Pau Arona, posat a fer balanç del què portem de legislatura, admet tenir una sensació agredolça. Reconeix que es va començar amb molta il·lusió, però es mostra decebut, diu, per l’allunyament entre el Govern i la seva formació.

Amb tot, després de tres anys, considera que la seva formació ha adquirit experiència. De fet, anuncia que ja s’estan preparant per guanyar les pròximes eleccions i que hi tenen posada molta il·lusió, serà però, l’Assemblea de Babord qui designi qui formarà la candidatura.

En l’àmbit personal, Arona diu que la seva continuïtat dependrà també de l’Assemblea. Ell reconeix que gaudeix de la política.

D’aquesta Assemblea també en sortirà el dibuix definitiu de Babord: un entramat format per molts partits, cadascun del qual amb la seva pròpia sensibilitat. Hi ha angles comuns, visions de la CUP, prismes d’Iniciativa, independents i també exsocialistes que es van pujar al vaixell de Babord ara fa uns quatre anys.

Ha plogut força des d’aquell 2015 quan Babord va irrompre, amb força, en la política municipal. Celebren, tres anys i mig després, haver fet fora de l’alcaldia tant Quim Ferrer com maneres de fer de l’antiga Convergència i Unió que no els agradaven. Ara és hora de definir els objectius per als pròxims mesos. Un camí que els ha de dur als comicis del 26 de maig.

Posant la vista enrere, des de Babord celebren haver estat peces claus en la consecució d’acords satisfactoris, segons ells, per a Vilassar de Mar com ara l’auditoria de la SA Municipal o el Pla de Mobilitat, entre altres.

Pau Arona també vol remarcar altres èxits com els pressupostos participatius, la moratòria dels pisos turístics, la lluita feminista o ocupar-se del sector agrícola de Vilassar de Mar.
Conscient que ens encaminem a unes altres eleccions municipals que, presumiblement, ensenyaran uns resultats molt atomitzats i on la cultura del pacte serà clau, Pau Arona recorda que la  prioritat de Babord serà buscar enteses i ponts amb les forces d’esquerra.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.