Pau Arona fa un balanç molt satisfactori de la seva experiència a En Comú Podem

Si fa uns dies parlàvem amb la vilassarenca Raquel Zamora, que anava com a número 20 a les llistes de Primàries en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, avui passa per aquest informatiu en Pau Arona. L’exregidor de Babord de l’Ajuntament del nostre municipi,  anava en el número 35 a la candidatura dels comuns que encapçalava Jessica Albiach. Moment, ara, per parlar amb ell sobre com li ha anat aquesta experiència política. Una campanya en la qual n’ha après molt i que ha estat marcada, també, per les restriccions de la pandèmia.

Ja més assossegat després de dies de ritme frenètic, posa la vista enrere per valorar la darrera campanya electoral al Parlament de Catalunya. En fa un balanç positiu i celebra haver pogut posar en el centre del debat  temes que ell ha defensat i ha treballat molt com ara la pacificació de la carretera NacionaI II, incrementar el transport públic a la nostra comarca o dinamitzar el sector agrícola maresmenc “que té molt de potencial però no- ha afegit- el suport institucional que necessita.

Personalment se sent molt satisfet de l’experiència viscuda i dels posicionaments rellevants aconseguits, en relació a qüestions importants per la comarca.  

De fet, Arona celebra que la pròpia Jessica Albiach, cap de files del comuns, s’hi comprometés, com per exemple “en el de la recuperació  de la Carretera Nacional II per als veïns i veïnes del Maresme”  i ha pogut treballar aquest tema amb els diputats com David Parés i David Cid.

El seu debut en unes llistes al Parlament ha vingut marcat per la pandèmia del coronavirus que va obligar a dissenyar una campanya diferent. Explica que ha trobat a faltar el contacte directe amb la gent.  

De fet, actes innovadors aprofitant totes les plataformes possibles per fer arribar el missatge, com l’acte en què va participar amb  Confluència Jove a través de la plataforma Twich.tv.

Ha pogut comprovar les diferències que hi ha entre unes llistes municipals i unes al Parlament de Catalunya. L’experiència li ha permès gaudir d’aspectes interessants, per exemple, accedir a l’argumentari del partit.

Confessa que s’emportarà, al marge del munt de feina realitzada, el munt de bona gent que ha conegut de la comarca i de la resta de Catalunya.

Des de l’espai “Crònica” de la mà de Zamora, primer, i d’Arona, després, hem pogut tafanejar una mica com es viu una campanya electoral al Parlament de Catalunya.