Participació vilassarenca a la 30ena. Mostra Gastronòmica de Cabrils

Divendres 18 d’agost arrenca a 2/4 de 8 del vespre la trentena edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils en el marc de la Festa Major de la veïna localitat. Es tracta d’ un esdeveniment gastronòmic, econòmic, turístic i social de primer nivell que permet degustar els plats, vins i caves més representatius de la comarca i que des de fa tres dècades aplega els amants de la gastronomia ja no només del Maresme sinó d’arreu de Catalunya.

De Vilassar de Mar hi participaran diversos establiments i empreses, tant en l’espai dedicat a la restauració com en l’espai dedicat a establiments comercials. La xarcuteria Can Pocurull presentarà els seus calamars amb sobrassada de Mallorca i tomàquets xerri, la Pastisseria Falgueres per la seva banda el seu pastís de pastanaga i l’empresa Sierra Morena, ubicada al nostre municipi, oferirà classes sobre com tallar el pernil ibèric i aprofitar i conservar bé la peça. També hi tindran parada Cotofluix, botiga de llaminadures i article de regals variats, Corriol, botiga de bicicletes i l’escola nàutica Cara al vent.

La Mostra, que en l’edició de l’any passat va servir prop de 24.000 plats, reuneix enguany 64 expositors i estarà oberta fins el dilluns 21 d’agost. Organitza Ajuntament de Cabrils amb el suport de la Diputació de Barcelona