Participa en un concurs per normalitzar la sexualitat femenina

Quina és la teva fantasia sexual? Què et fa tenir el millor orgasme? Cada 8 d’agost se celebra el Dia Mundial de l’Orgasme Femení. És per això que, fins el proper 8 de setembre, les regidories d’Igualtat, Promoció de la Salut i Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar han llençat un curiós concurs amb premis d’allò més picants.

Per guanyar-los hauras de respondre les preguntes que et plantegin. És obert a homes i dones L’objectiu? Desmitificar i normalitzar la sexualitat femenina.

Aquest és, per a Tània Flores, tècnica d’igualtat del nostre consistori, l’objectiu de la proposta: promoure la igualtat a través d’una proposta divertida.

En aquest concurs, obert (recordem) a homes i dones, es preservarà la intimitat de les persones concursants blindant les respostes.

I, és clar, tot concurs necessita d’uns premis. En aquesta ocasió, és clar, estimulants: joguines eròtiques, kits íntims…

A més, el jurat exclourà les respostes grolleres o poc respectuoses. Així doncs, lubrica la teva imaginació i participa.

Per participar al concurs, entra en aquest enllaç, a partir del 8 d’agost.