Participa en la definició de la nova etapa del Centre Cívic del Passeig

L’Ajuntament de Vilassar de Mar vol conèixer l’opinió de la ciutadania per definir la nova etapa del Centre Cívic del Passeig, després que la junta de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran presentés la seva dimissió el passat 12 de desembre. El consistori vol que aquesta nova etapa del centre s’iniciï fruit del consens amb la ciutadania i, per aquest motiu, convida a tothom que vulgui aportar el seu gra de sorra a participar d’aquest procés.

Per facilitar aquesta participació, s’han habilitat els següents canals:

  • una bústia de suggeriments en el tauler d’anuncis del Centre Cívic del Passeig (Camí Ral, 19), on qualsevol persona usuària, sigui sòcia de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran o no, pot manifestar la seva opinió sobre el model de centre cívic que vol per al municipi.
  • mitjançant trucada a l’Ajuntament, al número 93 754 24 00, extensió 2410, (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h).

El passat mes de desembre, el personal de la Regidoria de Gent Gran i un grup de persones del poble vinculades de diverses formes al Centre Cívic del Passeig van celebrar una reunió on ja es va començar a treballar en aquesta nova etapa per al centre. Tothom va coincidir que per tirar-la endavant cal conèixer la opinió de la ciudadania. A la reunió, també s’hi va tractar la possible formació d’una nova junta de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran.