Dilluns a divendres de 10.00 a 13.00h “Parlant de tot” és el magazine matinal de Vilassar Ràdio. Un programa on hi cap tot i de tot, informació , entreteniment, i molt de ritme perquè el matí ens passi volant. Un magazine conduït per Jaume Cabot . “Parlant de tot” compta amb un gran equip de col·laboradors que ens garanteixen l’entreteniment i la informació cada dia.

Aquesta tercera temporada continuem amb el nostre blog on hi trobareu  informació,  concursos, fotografíes, entrevistes, etc, no deixis de visitar-lo http://www.parlantdetotradio.blogspot.com , i envian’s correus electrònics per proposar, concursar, sol·licitar,  participar, etc. parlantdetot@gmail.com

Cada matí el programa arrenca amb la informació de serveis, l’agenda i el repàs a les notícies generals, el temps amb connexió amb el Servei Meteomar del Consell Comarcal del Maresme i l’entrevista del dia, destinada a parlar amb els protagonistes de l’actualitat, ja sigui cultural, social o política, personatges d’àmbit local o general, notícies generals, televisives, la música del record i l’agenda d’activitats de la comarca amb especial esment a Vilassar de Mar.
El programa es composa de diferents seccions on cada dia diferents col·laboradors posen la salsa necessària per estar ben informats sobre qualsevol tema.

dscf2926.JPGEls dilluns el programa es converteix de 11.00 a 12.00 en el “Parlant d’esports”, on els entrenadors dels equips sèniors del nostre poble ens narren en directe el que ha donat de si la jornada esportiva del cap de setmana. 

Els dimarts d’11.00 a 12.00 prenen la paraula els avis i les àvies de la ràdio que ens parlen de diferents temes i acaben amb la tertúlia dels temes d’actualitat.

Els dimecres a les 11.00 és temps per a les teràpies naturals on Gemma Cazorla ens posa el dia  de les diferents teràpies com el reiky, metamòrfica i moltes més. A més, l’espai compta amb diferents convidats especialistes.

Dimecres el tanquem amb Paquita Bruixa (12.15 a 12.55 h) que ens fa conjurs, ens parla de noms propis, somnis, horòscops i contesta les vostres consultes que podeu fer per telèfon o per correu electrònic.

Els dijous a les 11.30h estrenem espai i parlem que passava justament  30 anys enrere ens els primers dies en què Vilassar Ràdio començava a fer els primers passos, barrejat amb bona música dels 80.

A les 12.15h una secció de cuina, creada i coprotagonitzada per Ferran Marimón, ens posa el toc d’humor amb receptes reals, Avui que dinem, cuina per a inèptes amb plats cuinats en directe. 

Els divendres a les 10.30h Laia Lisa i Marià Garcia d'”Arrels mm” ens parlen de com sentir-nos millor dia a dia.  

A les 11.30h Joana Hernández ens acosta la cartellera teatral i l’entrevista amb algun actor, actriu o director de l’escena catalana.

Els divendres, a les 11.30h és temps per “Què fem el cap de setmana?”, l’Ariadna Masip ens acosta a algun poble o ciutat del nostre país, a una festa tradicional, festes majors, patronals, o qualsevol tipus d’activitat per fer en família durant el cap de setmana, i no només això sinó que ens explica com arribar al lloc, com participar activament de la festa, on menjar, on dormir, visites d’interès, poblacions veïnes, no et faltarà informació de com passar un gran cap de setmana.

Amenitzat amb concursos, bona música de tots els temps, gèneres, estils i per a totes les edats i la total interectivitat dels oients en totes les seccions sigui via telefònica o via mail.

Així passem els matins a la ràdio, “Parlant de tot”, t’hi apuntes?

PROGRAMES ESPECIALS:

ESCOLTA L’ESPECIAL MARATÓ DE TV3 DE LA SECCIÓ “QUÈ FEM EL CAP DE SETMANA” AMB L’ARIADNA MASIP. (divendres 11-12-09)

09 CAP 11-12-09 ESPECIAL MARATÓ TV3 web

Consulta totes les activitats de la Marató 2009 al següent link

ACTIVITATS CATALUNYA

ESCOLTA L’ESPECIAL MARATÓ DE TV3 DE LA SECCIÓ “QUÈ FEM EL CAP DE SETMANA” AMB L’ARIADNA MASIP. (divendres 12-12-08)

01 Especial Marató TV3 12-12-08.mp3 01 Especial Marató TV3 12-12-08.mp3

02 Especial Marató TV3 12-12-08.mp3 02 Especial Marató TV3 12-12-08.mp3

repassa totes les activitats de Catalunya amb la Marató de TV3

Leave a Reply