“Parlant de tot” ha arribat a la seva edició 1.500

Celebrem, tot seguit, una notícia; un aniversari que afecta aquesta casa i que ens fa especial il·lusió. Aquest dimarts 4 de maig, el magazine matinal de Vilassar Ràdio, el “Parlant de tot”  presentat i produït pel nostre company Jaume Cabot, ha arribat a la seva edició número 1.500. El repte és arribar, com a mínim, a 1.500 edicions més

En aquesta temporada l’espai s’emet des de les 10 del matí fins a les 12 del migdia i inclou el repàs a l’actualitat local, comarcal i general,  entrevistes diàries a persones de tots els àmbits i compta amb una vintena de col·laboradors/es que parlen d’esports, teatre, cinema, gestió emocional, salut, consum, benestar femení, tarot, tertúlies d’avis i joves i entreteniment.

El director de Vilassar Ràdio, Jaume Cabot, ha explicat que avui és un dia molt feliç per a ell. I ens confessa que es troba amb moltes ganes de seguir.

Li preguntem al presentador i productor del nostre magazine matinal què pensa quan li apareix al cap la xifra de 1.500 programes. Recorda els inicis del programa el setembre de 2008 i no pensava que arribaria a aquesta xifra.

Un “Parlant de tot”  que aquest dimarts està d’aniversari i que porta, segurament, el millor títol que podria tenir: es parlar sobre tot tipus de qüestions amb tothom. Fins i tot de qüestions que no s’acostumen a tractar.

Home amb facilitat de paraula, a en Jaume li costa destacar una entrevista o una secció. En 1.500 programes han passat pels nostres micròfons des de famosos fins a persones anònimes, persones de Vilassar de Mar, que, com subratlla Cabot, són les que, sovint, donen les millors entrevistes.

Ara, és moment, dels agraïments. Vol remarcar que els 1.500 programes del Parlant de Tot és un èxit col.lectiu d’aquesta casa, Vilassar Ràdio. Ha agraït a totes aquelles persones que han col·laborat en el programa fent seccions i també ha tingut un record molt especial per a tots els oients de l’espai.   

L’espai ha emès edicions especials en els darrers temps. Per exemple,  la titulada “Un any de Coronavirus, l’any que ens ha canviat la vida” el passat 12 de març i una altra edició especial  sobre la tasca realitzada per l’Hospital de Mataró durant la pandèmia , des d’aquest hospital. l’11 de desembre de 2020.

Altres especials emesos són els de Sant Jordi i el del Dia Internacional per a l’eliminació de la violencia envers les dones

Acomiadem aquesta notícia com ho fa el nostre company Jaume Cabot i com ho ha fet 1.500 vegades. Per 1.500 més.