Pacte de govern entre Junts-Estimem Vilassar i ERC-VdM Futur

Junts Estimem Vilassar i ERC VdM Futur han arribat a un pacte de Govern que s’ha fet oficial, tal com hem avançat, avui, al migdia. Amb la rúbrica, l’alcaldessa Laura Martínez Portell, que en totes les declaracions havia assegurat, sempre, que volia un Govern fort i sòlid, assoleix, d’aquesta manera, una còmode majoria de 12 persones regidores.

Remodelació de Govern i regidories noves amb l’entrada de la formació republicana al consistori per assolir musculatura amb Junts i afrontar, amb aquesta garantia d’estabilitat, els reptes de la legislatura i poder afrontar el pressupost de 2024.

Amb la nova majoria que se certifica, insistim, aquest migdia, Junts Estimem Vilassar i ERC VdM Futur assoliran una estabilitat per afrontar els reptes de la nova legislatura com seguir treballant per un Vilassar de Mar millor. De fet, les dues formacions havien presentat, durant la campanya electoral, molts més punts de coincidència que no pas de fractura.

Amb tot, des de Junts s’assegura que se seguirà treballant amb la resta de formacions polítiques amb representació municipal, tal i com venien fent fins ara, per seguir vetllant pel bon clima polític que hi ha a Vilassar de Mar explorant, plegats, el futur del nostre municipi.

Gràcies a l’acord, hi ha una remodelació de Govern i, de passada, la creació de noves regidories.

Per tant, el consistori resta de la següent manera. Laura Martínez Portell seguirà amb  les seves funcions d’alcaldessa i mantenint la regidoria de Comunicació. Marta Rovira, líder d’ERC VdM Futur, assumeix les funcions de Cultura, Planificació Municipal i Agricultura. Regidoria, doncs, de nova creació. També es farà amb la tercera tinença d’alcaldia. Gerard Grau, que també entra a Govern, serà setè tinent d’alcalde, una plaça més de les 6 que hi havia fins ara dirigint les regidories de Medi Ambient i Participació. Finalment, la numero 3 d’ERC, Camino Calvo, serà la responsable de les regidories de Serveis Socials i Igualtat.

Al marge es creen noves regidories com, i a banda de la ja citada d’Agricultura, la Regidoria de Barris que assumirà Montse Ferri que seguirà amb les carteres que ja tenia i la de Platges que serà per a Adrià Saborit que incorpora aquestes responsabilitats a les d’Hisenda.

Finalment, Jordi Pallés, que es queda sense Cultura, mantindrà Festes Populars, Via Pública i Equipaments. Alfons Núñez seguirà amb Governació i Mobilitat.

No es mouen Manel García, Promoció econòmica, Comerç i Consum, Edu Sirvent, Esports, Recursos Humans, Noves Tecnologies i Transparència, Nuria Pera al capdavant d’Urbanisme i Habitatge i Carla Fernández ,Educació, Salut Pública i Joventut.

Més musculatura, doncs, amb un Govern municipal format, en majoria, per 12 persones regidores. La setmana vinent, tant des del matinal d’aquesta casa El “Parlant de Tot” com des del “Crònica“, podràs escoltar les reaccions de les persones portaveus de les diferents formacions polítiques amb representació a la Plenària.