Ona Batlle passa a la final del UEFA European Women’s U19

La vilassarenca Ona Batlle passa a la final del UEFA European Women’s U19 jugant amb la selecció espanyola femenina sub-19.
Després d’un emocionant partit contra la selecció d’Holanda, que va finalitzar amb el resultat de 2-3 per a les espanyoles, passen a la final que jugaran contra la vigent campiona, la selecció de França.

Els primers 45 minuts del partit van finalitzar sense gols per a les dues seleccions, Lucía García es va avançar per a les espanyoles al minut 47 i just un minut després Victoria Pelova per al conjunt neerlandès, empatava el marcador. Windsor Park era l’epicentre d’un partit molt renyit, fins que per a les espanyoles vint minuts després, al 68, Maite Oroz s’avançava amb el 1-2 i al 77 Patricia Guijarro anotava l’1-3 per al conjunt entrenat per Pedro López. Finalment, al 85, Joëlle Smits marcava per deixar el definitiu 2-3 al marcador, uns últims minuts de tensió que van finalitzar amb la victòria per l’equip d’Ona Batlle.

La final, amb participació vilassarenca, es disputarà aquest diumenge 20 d’agost a les 20:30 h al Windsor Park, a la ciutat de Belfast, Irlanda del Nord i es podrà veure per Eurosport (present a Movistar+ i Vodafone TV). El partit serà una reedició de la gran cita que va succeïr el 2016 a Eslovàquia on França va guanyar per 2-1.

La selecció francesa és una de les clares favorites sent campiona d’aquesta competició l’any 2003, 2010, 2013 i 2016, mentre que les espanyoles no ho són des de 2004 arribant a la final fins a 6 vegades.