Olga Zuloaga, regidora no adscrita, avança que no es tornarà a presentar a les eleccions del proper 26M

Vilassar Ràdio enceta la temporada d’hivern amb una ronda d’entrevistes setmanals amb els representants de les forces polítiques amb presència al consistori de Vilassar de Mar. Comença el darrer curs polític de la legislatura amb la vista posada en les eleccions del proper diumenge 26 de maig. Aquest dijous ha obert el foc Olga Zuloaga, regidora no adscrita a l’Ajuntament del nostre municipi. Va arribar-hi com a independent per les llistes del PSC però a finals d’octubre de l’any passat, es va escindir de la formació per problemes vinculats al procés. Olga Zuloaga reconeix, en aquesta entrevista, que no es tornarà a presentar. Amb tot, no descarta seguir en política sempre que se li presenti una oferta transversal, progressista, catalanista amb la dona com a eix.

Olga Zuloaga fa un bon balanç, en general, de l’experiència que ha tingut, i està tenint, al consistori de Vilassar de Mar malgrat alguns alts i baixos. Recorda que va entrar a les files del PSC amb molta il.lusió i amb ganes de treballar pel nostre poble. Les desivences, però, es van fer patents dins del si de la formació socialista de casa nostra. Sobretot, arràn del procés. Aquest fets van motivar que Olga Zuloaga hagi decidit no tornar-se a presentar a les eleccions municipals del proper diumenge 26 de maig. Ara bé, el cuquet de treballar per Vilassar de Mar i procurar, des de la seva òptica, fer un poble millor no l’abandona. És per això que no es tancaria a seguir fent feina. Això sí, hauria de ser un projecte que la seduís

Durant l’entrevista, Zuloaga no ha pogut deixar de mirar de fer un anàlisi del perquè el PSC va treure, en els darrers comicis, els pitjors resultats de la seva història. Ho atribueix a una manca d’il.lusió. És moment de fer balanç dels tres anys de legislatura que portem. Zuloaga no està molt contenta de com s’està portant la regidoria de Cultura. En canvi, aprova les tasques fetes, per exemple, en les àrees de Promoció Econòmica i dins de la regidoria d’Igualtat.

Olga Zuloaga ha obert la ronda d’entrevsites de Vilassar Ràdio de cara a l’inici del darrer curs de la legislatura que acabarà el proper 26 de Maig de 2019.

Pots escoltar l’entrevista sencera aquí.