Vilassar de Mar, a partir d’aquest divendres 20 d’octubre  fins al diumenge 22, deixa de ser un municipi del Maresme per incorporar-se a la Baviera alemanya. I és que, al descampat de la Bòbila – on es posa la fira de Festa Major a l’estiu, per entendre’ns- es planta la sisena edició, ja, de l’Oktoberfest.

Amb un ambient apte per a tots els públics, nens i nenes inclosos, un munt de cerveses i de plats de diferents establiments de Vilassar de Mar per a degustar.12 estands per celebrar 10 concerts de bona música.

Novetats d’enguany? L’entrada serà un pèl més cara: 5 euros amb got i s’estrenen, des de l’Associació Boatiné, amb la matinal de diumenge amb protagonisme als més petits de la casa.

Des dels cervells de l’associació Boatiné, Pep Molist i  Marc Monte, encaren, tiradors a punt, la sisena Oktoberfest de Vilassar de Mar. Han estat entrevistats a l’espai “Parlant de tot”.

Sisena Festa de la Cervesa que va començar, de petit format, a l’Escola del Mar per saltar el segon any a la Plaça Picasso abans d’aterrar al descampat de la Bòbila.

Aquest divendres,  obertura de portes amb 14 paradetes de 12 establiments de Vilassar de Mar. El Glops, per cert, aportarà 12 tiradors. Moment per tastar i degustar una àmplia varietat

Amb una cervesa especial, cortesia del Glops, de la que en Pep Molist nos ens ha donat més detalls. Només li hem pogut treure que és una cervesa alemanya típica de la Festa de la Cervesa.

La veritat és que aquest Vilassar de Mar bavarès agrada. De fet, en la darrera edició 3.800 persones van passar pel recinte. Un miler, per cert, el diumenge a la tarda. Per aquesta edició, Boatiné, ha decidit augmentar un pelet l’entrada:  5 euros amb got inclòs, obsequi i un abonament de 12 euros per als tres dies. També veurem algunes millores en el recinte, com per exemple, més lavabos i més seguretat.

La programació musical per al divendres la conformen Jordi Pegenaute & Àlex Miralles, The Bonnie & Clyde Revue, un clàssic de la cita vilassarenca,  The Smoking Stones, i el seu tribut The Rolling Stones, i punxadiscos per acabar.

Des de l’organització es destaca que és una celebració sense cap mena d’aldarull, familiar, amb un gran ambient i absolutament apte per a nens i nenes. Música i oferta de quilòmetre zero

I com qui no vol la cosa, ens plantem en el dissabte 21 d’octubre. Oferta musical? Tiburón 3 JawzzRock S.A i la imprescindible Mashuparty amb Mashup Party Band amb el vilassarenc Jordi Font al capdavant.

El darrer dia, el diumenge 22, trobem una altra de les novetats. Matinal pensada per a nens i nenes. Com, de fet, diu en Pep Molist, fan totes les Oktoberfest d’Europa.

Amb una nòmina musical d’autèntic luxe conformada per Alocs & Roll i la Sant Pau Rhum Band en versió quartet. De cara a la tarda/vespre -es tancarà a les 12 de la nit per no molestar veïns i veïnes-  escoltarem versions de rock i, també, temes propis de bandes com  Boopy’s love & Adrià Magic Fingers o The Dolphins, que donaran pas al punxadiscos que tancarà edició al punt de la mitjanit.

Boatiné, entitat sense ànim de lucre, gaudeix de bona salut i segueix apostant per esdeveniments i saraus d’entretemps. De fet, barrinen, de cara a la primavera organitzar una fira gastronòmica i alguna proposta per a les persones grans de Vilassar de Mar. I és que l’Oktoberfest de Vilassar de Mar ja és un clàssic de començaments de tardor. Molta gent els pregunta cada any a l’agost en quines dates es celebrarà   

Cervesa, bon ambient, excel·lent restauració i gran qualitat musical de divendres 20 a diumenge 22, al descampat de la Bòbila. Preu 5 euros el dia i abonament de 12 per als tres dies. Per a 10 concerts. Salut.