OFF Zero Dansa: bona oportunitat per gaudir del talent jove de Vilassar de Mar

Aquest dissabte al matí, nova sessió de l’OFF Zero Dansa, una molt bona oportunitat per gaudir del talent jove que hi ha a Vilassar de Mar. Els epicentres dels espectacles seran a la Sala Carrau i a la plaça de l’Ajuntament. Des de les 12 fins les 2 del migdia.

  • El programa arrenca, a un quart d’una del matí, amb les variacions clàssiques que aportarà la barcelonina escola de dansa Magdanza amb 5 exemples del repertori més acadèmic.
  • Paraules d’amor agafarà el relleu. La música i la veu de Joan Manuel Serrat serà la inspiradora de la coreografia de Magdanza.
  • Sobre dos quarts d’una, Anna Casanova Ferrer, farà un homenatge a la fortalesa del pare, la de dins i la de fora, amb l’espectacle Per a tu, pare.
  • Dejarse llover, un solo de dansa contemporània expressat en moviment i veu a càrrec de Maragda Indurain, és el darrer espectacle que es podrà veure a la Sala Carrau abans que el festival OFF Zero Dansa s’intal.li a la plaça de l’Ajuntament.
  • Ja a l’aire lliure, i al voltant de dos quarts de dues, Ke-rule per part de l’escola de dansa Soul Train que ens faran una mostra de dansa urbana. Varium n’agafarà el relleu amb el seu tastet de dansa abans que l’escola de Dansa Madó faci una exhibició final.

En acabar, sobre els 14.00, es procedirà a celebrar un petit vermut amb els artistes per celebrar la colenda de l’OFF Zero, obert a tothom, a la mateixa plaça de l’Ajuntament.

L’OFF Zero de dansa està inscrit dins del Programa Plataforma Zero del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar que pretén ser un aparador del capacitat creadora del jovent del nostre municipi.