Obres a la carretera d’Argentona per millorar la seguretat viària

Carretera ArgentonaLa Diputació de Barcelona ha començat a la carretera d’Argentona unes obres per millorar la seguretat viària en el tram comprès entre l’N-II i el carrer Colom, a Vilassar de Mar. L’objectiu de l’actuació és millorar la permeabilitat de la carretera i la seguretat de la via per als vianants. Per fer-ho possible, es construiran quatre illetes centrals, una entre l’N-II i el carrer Santa Coloma, una altra entre el carrer Santa Coloma i el carrer del Rosari, una altra entre el carrer del Rosari i el carrer Sant Joaquim i la darrera, entre el carrer Sant Joaquim i la parada d’autobús existent. A més, a l’altura de la parada de bus es crearà un nou pas de vianants. L’obra també inclou fer els guals de vianants en el pas que hi ha a l’altura del carrer del Rosari i així millorar l’accessibilitat. El pressupost de l’obra és de 54.895 euros i la durada prevista és de tres mesos.

Aquest dimarts 5 de febrer, primer dia de les obres, hi ha afectacions al trànsit i no es pot circular pel carril de la carretera d’Argentona que puja des de l’N-II fins al carrer Colom. L’itinerari alternatiu és el carrer Enric Granados. L’altre sentit de circulació no es veu afectat.

[button url=”http://tv.vilassardemar.cat/TVRVilassar.html?ir=762″ style=”blue” size=”large”] Mira la notícia a VdMTV [/button]