Obertes les inscripcions per participar a la rua de Carnaval

La Comissió de Festes de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ja té a punt les bases de participació a la rua de Carnaval 2015. Totes les comparses que vulguin optar a premi hauran d’inscriure’s per correu electrònic a l’adreça vinesqj@vilassardemar.cat abans del dimarts 3 de febrer. Es concediran premis de 700, 600, 500, 400 i 300 euros a les 5 primeres comparses, un premi Toni Linares a la millor carrossa, que consistirà en una escultura i un premi en metàl·lic de 700 euros, i un premi per votació popular a la simpatia.

La rua de Carnaval tindrà lloc el dissabte 14 de febrer. La concentració serà a les 19 h i la sortida a les 19.30 h, a la cruïlla entre els carrers Santa Eulàlia i Sant Artur, al davant de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, hi siguin o no totes les comparses. El circuit de la rua transcorrerà pels carrers Sant Artur, Maria Vidal, Sant Genís, Montserrat, Sant Joan, Montevideo, Mestral i finalitzarà a la Plaça Tarradellas. El ball començarà a les 22 h al Pavelló d’Esports.

Carnaval 2014_2Al vespre tindrà lloc un sopar amb entrepans i begudes a les 21.30 h al Pavelló d’Esports. Els tiquets es podran adquirir al preu de 5 € a les dependències municipals de l’Espai Cultural Can Bisa (C. Montserrat, 8), fins a l’11 de febrer, de 8 a 14 h.

En el moment de la inscripció s’ haurà de facilitar el nom de la comparsa, el número de persones que la formen, informar de si porten vehicle o no, donar un nom, un telèfon i una adreça de contacte, i facilitar el nom de la candidata a reina, si és que en presenten.

Les carrosses de les comparses tindran unes dimensions màximes de 4,5 m de llarg x 2,5 m d’ample x 3,5 m d’alt. En el cas de les carrosses de grans dimensions, i especialment si venen de fora de Vilassar de Mar, caldrà demanar l’acompanyament de les carrosses amb una instància a l’Ajuntament abans del 6 de febrer.

El jurat estarà compost per persones independents que s’encarregaran de puntuar l’originalitat, el vestuari,la coreografia i l’atractiu de la comparsa, i que es repartiran per tot el recorregut de la rua. El veredicte del jurat es farà públic, aproximadament, a les 23 h de la nit del dissabte 14 de febrer.

El jurat atorgarà els premis a les 5 primeres comparses i a la millor carrossa. El premi per votació popular sortirà del recompte dels vots emesos pel públic assistent i els participants en la rua (cada comparsa portarà un número identificatiu i un codi per permetre l’emissió del vot via codi QR – telèfon mòbil – internet o altres dispositius que ho permetin). Es consideraran vàlids els vots emesos entre l’inici i el final de la rua.

Les comparses que desitgin presentar un/a candidat/a a reina, major de 16 anys, ho hauran de fer en el moment de la inscripció de la comparsa.