Obertes les inscripcions per al Juliol Jove

S’han obert a l’app VdM les inscripcions per a l’edició d’enguany del Juliol Jove, el programa de la Regidoria de Joventut que, durant tot el mes de juliol, ofereix tallers i activitats gratuïtes o a preus reduïts per als joves de Vilassar de Mar.

Entre les primeres activitats, una sortida a PortAventura, que es farà el 3 de juliol i permetrà gaudir del parc d’atraccions més gran de Catalunya per només 30 euros, amb entrada i viatge en autocar. Hi ha 50 places disponibles i cal reservar a través de l’app VdM.

Aquest serà només el tret de sortida d’un programa que inclou tallers de cuina (sushi, postres i cuina mexicana), d’estampació de roba i de grafiti i diverses propostes esportives, com ara esnòrquel, pàdel surf, barranquisme, llits elàstics i ràfting. En aquest Juliol Jove hi haurà altres activitats dansa urbana, una gimcana nocturna i una altra sortida a Waterworld, el parc aquàtic de Lloret de Mar.

Dirigides a joves d’entre 12 a 30 anys, totes les activitats tenen places limitades, requereixen inscripció prèvia via app i disposen d’una llista d’espera, per si s’allibera alguna plaça. El programa sencer amb tots els detalls es pot consultar al web i a les xarxes socials de l’Ajuntament, així com a l’Instagram de Joventut, @joventutvdm.

 

Programació:

2 de juliol

XIX Torneig de vòlei platja 4×4: Edat: infantil-cadet (de 12 a 16 anys) i absoluta (a partir de 17 anys). Horaris: a partir de les 10 del matí. Lloc: platja de Palomares. Preu: 25 € per equip. Informació i inscripcions: Pavelló d’Esports Municipal Paco Martin. Tel. 93750 08 84. Per fer la inscripció: fer ingrés indicant el nom de l’equip al nº de compte ES04 0081 1895 4500 0101 2405 i enviar el resguard d’ingrés i el full d’inscripció a voleivilassar@gmail.com. Data límit 1 de juliol. Observacions: els equips poden ser masculins, femenins o mixtos. (Regidoria d’Esports)

3 de juliol

Sortida a PortAventura per a joves de 12 a 30 anys amb el Servei de Joventut VEDEEMA a un preu increïble! Sortida de Can Jorba 08.30h / arribada a Can Jorba 00.30h. Preu: 30€ (entrada + autocar). Inscripcions: a l’app VdM. Cal autorització familiar per a les persones menors de 18 anys Pagament online en aquest enllaç (Regidoria de Joventut)

5 de juliol

De 17 a 19 h  Taller de cuina: sushi (sessió per a persones de 12 a 15 anys). Vine al taller de cuina de l’Espai Jove Can Jorba on aprendràs a cuinar sushi! Gratuït. Inscripcions a l’app VdM. Gratuït. Espai Jove Can Jorba. (Regidoria de Joventut)

De 20 a 22 h Taller de cuina: sushi (sessió per a persones de 16 a 30 anys). Vine al taller de cuina de l’Espai Jove Can Jorba on aprendràs a cuinar sushi. Vine amb gana ja que després te’l podràs menjar per sopar. Gratuït. Inscripcions: a l’app VdM. Espai Jove Can Jorba. (Regidoria de Joventut)

6 de juliol

D’11 a 13 h Taller d’estampació de roba per a joves de 12 a 18  anys. Vine a  l’Espai Jove Can Jorba amb una peça de roba que vulguis customitzar i atreveix-te a estampar-la com tu vulguis! Gratuït. Inscripcions a l’app VdM. Espai Jove Can Jorba. (Regidoria de Joventut)

7 de juliol

10 h Sortida per fer esnòrquel per a joves de 12 a 18 anys. Vine a fer esnòrquel i descobreix els peixos que amaga el fons marí de la costa del Maresme! Sortida de l’Estació de Renfe de Vilassar de Mar a les 10h / arribada a l’Estació de Renfe de Vilassar de Mar a les 14h. Preu: 8€. Pagament: en metàl·lic a Can Jorba abans del 5 de juliol. Inscripcions: a l’app VdM. Cal autorització familiar per a les persones menors de 18 anys. (Regidoria de Joventut)

9 de juliol

XX Torneig de bàsquet 3×3: Edat: mini (nascuts el 2010-2011), infantil (nascuts el 2008-2009), cadet (nascuts el 2006-2007), júnior (nascuts el 2004-2005) i absoluta (nascuts abans del 2004). Horaris: dissabte 9 de juliol, a partir de les 10 del matí. Lloc: Poliesportiu la Bòbila. Preu: 5€ per jugador/a. Inscripcions al Poliesportiu la Bòbila, fins al 8 de juliol, dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19.30 h. Observacions: torneig obert a categories masculines i femenines

12 de juliol

De 17 a 19 h Taller de cuina de postres, per a joves de 12 a 15 anys. Vine al taller de cuina de l’Espai Jove Can Jorba on aprendràs a cuinar unes postres delicioses! Gratuït. Inscripcions a l’app VdM. Espai Jove Can Jorba. (Regidoria de Joventut)

De 20 a 22 h Taller de cuina de postres, per a joves de 16 a 30 anys. Vine al taller de cuina de l’Espai Jove Can Jorba on aprendràs a cuinar unes postres delicioses. Vine amb gana ja que després te les podràs menjar per sopar. Gratuït. Inscripcions a l’app VdM. (Regidoria de Joventut)

13 de juliol

D’11 a 13 h Taller dansa urbana per a joves de 12 a 18 anys. Vine a l’Espai Jove Can Jorba i diverteix-te aprenent el passos més top del hip hop! Gratuït. Inscripcions a l’app VdM. Espai Jove Can Jorba. (Regidoria de Joventut)

14 de juliol

9 h Sortida per fer pàdel surf per a joves de 12 a 18 anys. Vine a fer pàdel surf i descobreix si pots aguantar-te a dalt de la taula mentre et balancegen les onades del Maresme! Sortida de l’Estació de Renfe de Vilassar de Mar a les 9h / arribada a l’Estació de RENFE de Vilassar de Mar a les 13h. Preu: 8€. Pagament: en metàl·lic a Can Jorba abans de l’11 de juliol. Inscripcions a l’app VdM. Cal autorització familiar per a les persones menors de 18 anys. (Regidoria de Joventut)

15 de juliol

De 18 a 21 h Torneig ‘Jocs de taula’ per a joves de 12 a 30 anys. Tria el joc de taula que tenim disponible (Virus, Sushi go, Catan, Exploding Kittens…), vine a jugar-lo a l’Espai Jove Can Jorba i aconsegueix un dels premis (Barranquisme, Waterworld, Rafting…) que hi ha en joc! Inscripcions a l’app VdM. Espai Jove Can Jorba. (Regidoria de Joventut)

16 de juliol

XVII Torneig de tennis platja per parelles. Edat: a partir de 14 anys. Horaris: a partir de les 10 del matí. Lloc: platja de Palomares. Preu: 6€ per jugador/a. Informació i inscripcions: Pavelló d’Esports Municipal Paco Martin. Tel. 93 750 08 84. Inscripcions en aquest enllaç, fins al 15 de juliol. Observacions: hi haurà 3 categories diferenciades per nivells; les parelles poden ser masculines, femenines o mixtes. (Regidoria d’Esports)

19 de juliol

De 17 a 19 h Taller de cuina mexicana per a joves de 12 a 15 anys. Vine al taller de cuina de l’Espai Jove Can Jorba on aprendràs a cuinar les millors fajitas i tacos mexicans! Gratuït. Inscripcions a l’app VdM. Espai Jove Can Jorba. (Regidoria de Joventut)

De 20 a 22 h Taller de cuina mexicana per a joves de 16 a 30 anys. Vine al taller de cuina de l’Espai Jove Can Jorba on aprendràs a cuinar les millors fajitas i tacos mexicans! Vine amb gana ja que després te les podràs menjar per sopar. Gratuït. Inscripcions a l’app VdM. Espai Jove Can Jorba. (Regidoria de Joventut)

20 de juliol

9 h  Sortida per fer barranquisme per a joves de 12 a 30 anys. T’atreveixes a fer barranquisme amb el Servei de Joventut VEDEEMA? Salts a l’aigua de fins a 6m, tobogans de 15m, rapel… Vine i gaudeix d’una experiència refrescant increïble! Sortida de Can Jorba 9h / Arribada a Can Jorba 14h. Preu: 30€ (activitat + autocar). Inscripcions: a l’app VdM. Cal autorització familiar per a les persones menors de 18 anys. Pagament online en aquest enllaç

17 h Sortida al Salting per a joves de 12 a 18 anys. Diverteix-te saltant en llits elàstics fins on no has arribat mai! Sortida de l’Estació de RENFE de Vilassar de Mar a les 17h / arribada a l’Estació de RENFE de Vilassar de Mar a les 19h. Preu: 8€. Pagament: en metàl·lic a Can Jorba abans de l’18 de juliol. Inscripcions: a l’app VdM. Cal autorització familiar per a les persones menors de 18 anys. (Regidoria de Joventut)

22 de juliol

De 22 a 00 h  Gimcana nocturna per a joves de 12 a 30 anys. Vine a participar a la gimcana nocturna VEDEEMA, diverteix-te amb les teves amistats i intenta guanyar un dels grans premis (Esquiada Jove, Rafting, Waterworld…). Gratuït. Inscripcions a l’app VdM. Cal ser un grup de 4 o 8 persones. Espai Jove Can Jorba. (Regidoria de Joventut)

26 i 27 de juliol

De 10 a 14 h Taller de grafiti per a joves de 12 a 18 anys. Vine a pintar una de les parets de Can Jorba i deixa-hi la teva empremta més creativa. Gratuït. Inscripcions a l’app VdM. Espai Jove Can Jorba. (Regidoria de Joventut)

28 juliol

9 h Sortida a Waterworld per a joves de 12 a 30 anys. Vine a gaudir dels divertits tobogans d’aigua i piscines que té waterworld. Sortida de Can Jorba 9h / Arribada a Can Jorba 20h. Preu: 20€ (activitat + autocar). Inscripcions: a l’app VdM. Cal autorització familiar per a les persones menors de 18 anys. Pagament online en aquest enllaç (Regidoria de Joventut)

30 i 31 de juliol

10 h Sortida per fer ràfting per a joves de 16 a 30 anys. Atreveix-te a fer ràfting amb el Servei de Joventut VEDEEMA i gaudeix amb les teves amistats d’un cap de setmana al Pirineu dormint en una casa rural. Sortida de Can Jorba dissabte a les 10h / arribada a Can Jorba diumenge 20h. Preu: 80€ (activitat + autocar). Pagament: en metàl·lic a Can Jorba abans del 18 de juliol. Inscripcions a l’app VdM. Cal autorització familiar per a les persones menors de 18 anys. Cal compromís de responsabilitat per a les persones majors de 18 anys. (Regidoria de Joventut)