Oberta la preinscripció per als cursos de formació ocupacional d’anglès elemental i intermig i mòduls d’auxiliar de florista

Es oberta la preinscripció per als cursos de formació ocupacional de mòduls d’auxiliar de florista i anglès elemental i intermig que ofereix l’Ajuntament de Vilassar de Mar, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, adreçats a aturats i a aquelles persones que vulguin millorar la seva qualificació professional.


Pel que fa als mòduls d’auxiliar de florista, hi ha un curs de confecció i presentació de composicions florals amb recipient, de 58 hores, i un altre de confecció, empaquetatge i presentació de rams de mà, amb execució pràctica de composicions amb recipients i rams, de 70 hores.
Quant als cursos de llengua anglesa, s’impartirà un de nivell elemental de 50 hores i un altre de nivell intermig també de 50 hores.  
Les persones interessades en algun dels cursos s’han d’adreçar a les dependències municipals del carrer Santa Eulàlia, 40, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. També es pot obtenir informació per telèfon trucant al 93 754 05 00. Per realitzar la preinscripció cal portar la següent documentació: 2 fotocòpies del DNI, 1 fotocòpia del full d’inscripció a l’Oficina de Treball de la Generalitat on consti la data d’inscripció i el curriculum vitae.

Leave a Reply