Oberta la preinscripció per al curs de formació ocupacional d’activitats auxiliars de floristeria

Segueix oberta la preinscripció per al curs de formació ocupacional per obtenir el certificat de professionalitat d’activitats auxiliars de floristeria, nivell 1. Aquest curs , adreçat prioritàriament a persones en situació d’atur, està organitzat per la Regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, està subvencionat al cent per cent pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social. Consta de 410 hores, de les quals 80 de pràctiques, començarà al maig i acabarà a l’octubre.

 
Pel que fa a l’altre curs de formació ocupacional que s’organitza també des de l’Ajuntament, el de certificat de professionalitat d’activitats de floristeria, nivell 2, ha començat , s’hi han inscrit 14 persones i s’han tancat les preinscripcions. Ha començat, acabara el juny i consta de 500 hores , de les quals 40 h de pràctiques.

 
Per a més informació cal adreçar-se al carrer Manuel de Falla, 1 (entre c. Pau Casals i av. Carles III), tel: 937542400, ext. 600, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. L’admissió als cursos està condicionada a l’obtenció de plaça en base als criteris de selecció establerts per a cada una de les especialitats