Oberta la inscripció per visitar el vaixell d’Open Arms a Badalona

Vols saber com és el Vaixell de l’ONG Open Arms? El vols trepitjar? Atenció, perquè fins al diumenge 19 de desembre, pots visitar al Port de Badalona el veler Astral. Les reserves de grups es formalitzen en el correu electrònic education@openarms.es 15 persones com a màxim.

El Port de Badalona és la base naval de l’ONG Open Arms des dels inicis de l’entitat que es remunten al setembre de 2015. Es tracta d’una organització no governamental i sense ànim de lucre que té una missió principal: protegir al mar a aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa; i també informar i formar a terra per aconseguir que les persones que migren puguin prendre les seves decisions amb total llibertat i coneixement.

Ara, doncs, i amb el Nadal a prop, volen ensenyar l’Astral: el seu vaixell insígnia. L’Astral. Aíxí, i durant aquest cap de setmana, les visites es faran per grups de 15 persones. Amb el compliment de l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic. Durant la visita, els voluntaris de l’ONG explicaran història, missió, projectes i context actual de la situació, tant a Lesbos, primera missió, com al Mediterrani Central i ara a l’origen, a països com Senegal.

Les reserves de grups es formalitzen en el correu electrònic education@openarms.es. Els visitants podran veure a la porta del veler una carpa amb una petita mostra dels objectes de marxandatge que oferta per ajudar al sosteniment econòmic de la Fundació, i que planteja com un bon regal per aquestes festes.

L’horari de visites, fins aquest diumenge, recorda, és de 10 a 14 h i de 16 a 18h, els dies feiners preferentment per a centres escolars i el cap de setmana visites més lliures, sempre vetllant pels grups bombolla.