Oberta la inscripció per als cursos i tallers del programa d’activitats formatives per a la gent gran

Fins el 17 de gener es poden fer les inscripcions per als cursos i tallers del programa d’activitats formatives per a la gent gran.  En cas que hi hagi més demanda que places, l’Ajuntament farà un sorteig el 24 de gener. A partir del 27 de gener, es podran consultar a la seu de Serveis Socials, Santa Eulàlia, 40, les llistes de persones amb les places assignades.. Així doncs, per a aquestes activitats que organitza la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Vilassar de Mar per al període comprès entre febrer i juny, cal inscripció prèvia.

Fins el 17 de gener, en horari de de dilluns i dimecres en horari de 9 a dos quarts de set de la tarda i els dimarts, dijous i divendres de 9 a dues del migdia es poden complimentar les inscripcions al carrer Santa Eulalia, 40. Cal recordar que el fet d’inscriure’s no garanteix la plaça. I és que si hi ha més demanda que llocs, el divendres 24 de gener el consistori farà un sorteig per definir com queden els cursos.

Serà el dilluns 27 de gener quan ja es podran consultar les llistes a la seu de Serveis Socials, la data d’inici del curs i l’ordre de les persones que es queden en llista d’espera.

Entre els cursos ofertats hi ha un munt de possibilitats i de diferents opcions. Per exemple, es poden fer cursos d’anglès, tallers de memòria (amb diferents nivells), de teatre, de riure, d’iniciació als telèfons mòbils intel.ligents i tauletes, de mandales, de música i silenci…

Com sempre, al mes de juny se celebrarà una gran festa de cloenda de la temporada 2019-220 i que servirà, també, per desitjar un bon estiu.