Oberta la inscripció per als cursos de primavera organitzats per Bricbarca

Bricbarca XL’escola nàutica Bricbarca ha obert la inscripció per als cursos de patró de navegació bàsica, embarcacions d’esbarjo i de iot, que es duran a terme aquesta primavera. Per a més informació i per formalització d’inscripcions, cal contactar amb l’entitat, a través de correu electrònic (enviant un e-mail a bricbarcaestudis@ gmail.com), telèfon (trucant al 685 83 83 91) o personant-se al carrer Alzina 10 de Vilassar de Mar.

Quant al curs de patró de navegació bàsica (PNB), està adreçat a majors de 16 anys i permet governar embarcacions de motor de fins a 7’5 metres d’eslora i 8 metres si és a vela, amb navegació fins a 5 milles de la costa, en modalitat a motor i a moto i vela. Aquest curs s’iniciarà el 29 d’abril, les classes s’impartiran a l’Escola del Mar de Vilassar de Mar de dilluns a divendres de 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de 10 de la nit i l’examen es realitzarà el 15 de juny.

Pel que fa al curs de patró d’embarcacions d’esbarjo (PEE), està adreçat a majors de 16 anys i permet governar embarcacions d’esbarjo a motor i vela de fins a 12 metres d’eslora per a la navegació compresa entre la costa i una línea traçada paral•lelament a 12 milles, així com la navegació interinsular als arxipèlags balear i canari. Les persones inscrites poden optar per fer les classes, bé a l’Escola del Mar de Vilassar de Mar, des del 24 d’abril, els dilluns i dimecres de 2/4 de 8 del vespre 8 a 2/4 de 10 de la nit, bé a a Lluïsos de Gràcia de Barcelona , des del 20 d’abril, els dissabtes de 10 del matí a 2 de la tarda. En ambdós casos l’examen es realitzarà el 15 de juny.

Pel que fa al curs de patró de iot, està adreçat a majors de 18 anys que estiguin en possessió del títol de patró d’embarcacions d’esbarjo. Permet governar embarcacions d’esbarjo de fins a 20 metres d’eslora i fins a 60 milles de la costa, permet fer la travessia a Balears. L’inici de les classes serà el 16 d’abril, es realitzaran tots els dimarts i dijous de 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de 10 de la nit al Consorci de Far de Barcelona.