Oberta la inscripció per al curs d’instal·lador de plaques solars fotovoltaiques

És obert el termini per al curs d’instal·lador/a de plaques solars fotovoltaiques. El curs es farà a Argentona i hi ha una sessió informativa a Vilassar de Mar el 20 d’abril de 10 del matí a 12 del migdia. Aquest curs s’emmarca en el programa Tecnologia i Sostenibilitat en la construcció al Baix Maresme, que està subvencionat per la Diputació de Barcelona. El 31 de març s’inicia a Argentona un curs de Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques, que consta de 234 hores. També està previst realitzar-lo a Montgat a partir de l’11 de maig,

A la sessió informativa es podrà conèixer més detalls sobre el curs, el projecte de Construcció Ecosostenible a la comarca, així com de les noves oportunitats laborals que ofereix el sector de les energies renovables i de l’economia verda. També s’analitzaran les competències transversals del mercat laboral actual i la importància de la digitalització.

El canvi del model energètic ja ha començat. L’energia solar fotovoltaica està experimentant un augment espectacular d’instal·lacions d’autoconsum i es necessiten, cada cop més, perfils amb aquests coneixements.

Per a més informació i per inscripcions, cal omplir el formulari que hi ha en aquest enllaç